Vanghelie o apără pe Oana Mizil: O să port „toate discuţiile” cu Ponta

Vicepreşedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, miercuri, că va purta cu liderul social-democrat Victor Ponta "toate discuţiile" referitoare la demiterea Oanei Mizil din funcţia de şef al organizaţiei de Călăraşi, el arătând că nu cunoaşte motivele pentru care aceasta a fost demisă.

RomaniaTV.net
07 mart. 2012, 16:23
Vanghelie o apără pe Oana Mizil: O să port „toate discuţiile” cu Ponta

Întrebat care sunt motivele demiterii Oanei Mizil de la preşedinţia PSD Călăraşi, Vanghelie a răspuns: „Nu ştiu, eu nu am participat la BPN-ul de luni, o să port toate discuţiile cu preşedintele partidului„.

Vanghelie a spus că „este o situaţie puţin mai complexă” şi a arătat că nu ar dori să răspundă la această întrebare pentru că nu ar vrea să se „interpreteze”.

„Eu cred că trebuie să vedem ce avem de făcut în ansamblu în interiorul partidului şi nu să vorbim despre Oana Mizil”, a spus Vanghelie.

El a precizat că trebuie de văzut care este soluţia optimă pentru a câştiga alegerile şi pentru a putea discuta şi cu PNL „corect şi coerent” în judeţul Călăraşi.

„Acesta e un lucru foarte important şi cine poate într-adevăr să facă aceste lucruri pentru partid – asta ar fi soluţia ideală. De aici, cu activitate, neactivitate, interpretările şi jocurile politice sunt multiple. Cred că partea reală şi pragmatică a lucrurilor trebuie să ne intereseze şi nu modul de interpretare sau unele răutăţi pe care unii sau alţii le pot avea”, a spus Vanghelie.

El a precizat că timpul rezolvă toate problemele.

Perioadele astea sunt trecătoare, iar timpul rezolvă toate probleme în viaţă (…) Ceea ce nu se poate rezolva prin argumente în anumite momente, le rezolvă timpul şi viaţa pur şi simplu„, a spus Vanghelie.

Deputatul Oana Mizil va fi înlocuită din funcţia de preşedinte al PSD Călăraşi, o recomandare în acest sens urmând să fie făcută de Biroul Permanent al partidului la următorul Comitet Executiv, au declarat, luni, pentru Mediafax, surse din PSD.

Biroul Permanent al PSD a decis, luni, să adopte o recomandare către Comitetul Executiv, de înlocuire a Oanei Mizil de la conducerea PSD Călăraşi.

Decizia a fost luată în urma unui raport de activitate al organizaţiei din Călăraşi, prezentat de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.