Tentativă de JAF într-un magazin de bijuterii din Capitală. Vânzătoarea, atacată cu aparat cu electroşocuri

Un bărbat de 73 de ani din Capitală a fost dus la audieri la Poliţie după ce a intrat, miercuri, într-un magazin, a cerut să vadă o bijuterie şi, în momentul în care vânzătoarea s-a întors cu spatele, a atacat-o cu un aparat cu electroşocuri, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
09 mai 2018, 08:24
Tentativă de JAF într-un magazin de bijuterii din Capitală. Vânzătoarea, atacată cu aparat cu electroşocuri

Tâlharul de 73 de ani este fost arhitect. Acesta le-a declarat poliţiştilor că este disperat din cauza datoriilor uriaşe. A intrat în magazin deghizat cu o barbă neargă și purtând o pălărie, pentru a-și ascunde fața. Inițial s-a prefăcut că nu ştie româneşte. A cerut să vadă o pereche de cercei, apoi a folosit un aparat cu electroșocuri pentru a o imobiliza pe vânzătoare când aceasta s-a întors cu spatele. 

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că, miercuri, a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112 o infracţiune de tâlhărie în sediul unui magazin de bijuterii de pe strada IC Brătianu.

Primele verificări au arătat că bărbatul a intrat în magazin, a cerut să vadă o bijuterie şi, în momentul în care vânzătoarea s-a întors cu spatele, a atacat-o cu un aparat cu electoşocuri.

„Scena a fost văzută pe monitor de către patron, care a intervenit. Şi acesta şi femeia au reuşit să activeze şi butonul de panică. Patronul magazinului l-a imobilizat pe bărbat, la adresă ajungând în scurt timp firma de pază şi poliţiştii Secţiei 10, care au declanşat cercetările”, potrivit Poliţiei Capitalei.

Bărbatul a fost condus la Secţia 10 Poliţie pentru audieri. Are 73 de ani şi este din Bucureşti.