Vasile Blaga: „Mesia nu mai există! Au fost doi şi unul l-am avut noi”

În şedinţa maraton de joi, liderii democrat-liberali şi-au aruncat vorbe dure şi s-au ironizat reciproc. Principalele ţinte au fost cele două doamne ale PDL: Elena Udrea şi Roberta Anastase. Întâlnirea a fost şi o ocazie pentru unii de a-şi aminti cu regret de fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

RomaniaTV.net
14 iun. 2012, 20:01
Vasile Blaga: „Mesia nu mai există! Au fost doi şi unul l-am avut noi”

Roberta Anastase a fost atacată dur Dorin Florea, liderul PDL Mureş. „Te crezi la discotecă? Te-am pus şefă la Parlament să numeri bile, nu să-ţi baţi joc!„, a luat-o Florea la rost pe Anastase în şedinţa PDL.

Anastase a fost atacată şi de Gheorghe Falcă. „Te-am pus la Cameră ca sa numeri voturile, nu să le pierzi!„, a spus edilul de la Arad.

Nici Udrea nu a scăpat de tirul liderilor PDL. Cel mai dur a fost chiar Vasile Blaga. „Ţi-ai pus toţi delfinii peste tot!„, i-a reproşat Blaga. „Sunt singura care mi-am dat demisia din toate funcţiile din partid. V-a convenit când la orice inaugurare nu tăiaţi nici o panglică fără mine. Doi ani am stat numai pe drumuri. Acum îmi spuneţi că eu sunt singura vinovată„, a replicat Udrea.

În Colegiul Director a fost menţionat de multe ori şi numele lui Mihai Răzvan Ungureanu. „Dacă rămânea Ungureanu nu se întâmpla aşa ceva„. „Să-l chemăm pe Mihai Răzvan Ungureanu!„, i-a răspuns Marius Spînu. „Acum vorbim de PDL, nu de Ungureanu. Mesia nu mai există! Au fost doi şi unul l-am avut noi„, a replicat Blaga.

Radu Berceanu a avut şi el o intervenţie caracteristică. „E ultima şedinţă la care mai vin, pentru că vă bateţi joc„.

După şase ore de reproşuri şi critici, conducerea PDL, în frunte cu Emil Boc, a demisionat. Interimatul va fi asigurat tot de Emil Boc şi actualul BPN. Liderii PDL se reunesc din nou duminică într-o şedinţă a Colegiului Director, în care să se stabilească detaliile organizării Convenţiei Naţionale extraordinare.