Vasile Blaga: Mie nu mi-a spus Udrea niciodată că intenţionează să demisioneze

Şeful campaniei electorale a PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că lui nu i-a spus niciodată Elena Udrea că intenţionează să demisioneze de la şefia Organizaţiei PDL Bucureşti, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
12 iun. 2012, 11:07
Vasile Blaga: Mie nu mi-a spus Udrea niciodată că intenţionează să demisioneze

„Mie nu mi-a spus niciodată că intenţionează să-şi dea demisia”, a declarat Vasile Blaga, referindu-se la anunţul vicepreşedintelui PDL Elena Udrea că a decis încă de duminică seară să demisioneze din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti.

Blaga a făcut aceste precizări urmare a întrebărilor insistente ale ziariştilor, iniţial spunând că nu ştie şi urmează să se documenteze în acest sens.

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, marţi, pentru Mediafax, că a decis încă de duminică seară să demisioneze din funcţia de preşedinte al PDL Bucureşti, demisia fiind efectivă după validarea aleşilor locali de la nivelul Capitalei, în conformitate cu prevederile legale.

Elena Udrea a anunţat, marţi, că a decis, încă de duminică seara, să demisioneze de la conducerea PDL Bucureşti, ca urmare a scorului obţinut de partid la alegerile locale.

Udrea a precizat pentru Mediafax că demisia va fi efectivă după validarea aleşilor locali de la nivelul Capitalei, în conformitate cu prevederile legale.