Vasile Blaga, reacţie la atacul lui Victor Ponta: „E într-o situaţie delicată”

Vasile Blaga a declarat, luni, că PNL nu va încălca legea prin organizarea mitingului în ziua dezbaterii şi votării moţiunii de cenzură, răspunzându-i astfel premierului Victor Ponta acre a ameninţat cu depunerea unei plângeri penale.

08 iun. 2015, 14:04
Vasile Blaga, reacţie la atacul lui Victor Ponta: „E într-o situaţie delicată”

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că PSD va formula împotriva liderilor PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, o plângere penală dacă aceştia vor scoate oameni în stradă pentru a protesta faţă de actualul Guvern.

Nimeni nu-l opreşte. Dreptul românilor de a se exprima este garantat de Constituţie, desigur, în condiţii legale. Nu am organizat niciodată mitinguri ilegale, nici în campania electorală.

Vom cere autorizaţie de la Primăria generală pentru miting in ziua în care vom discuta moţiune. Am fost ministru de interne, nu încălcăm legea.

CITEŞTE ŞI  Ponta îi AMENINŢĂ pe Gorghiu şi Blaga cu sesizare PENALĂ: Ca şi la mine, îi declară suspecţi şi îi cercetează

Plângere penală pentru ce? Nu vom încălca legea, cum nu am încălcat-o niciodată. Nu sunt de acord nici cu violenţe, nici cu mintiguri neautorizate. Totul, conform legilor

Eu ştiu că sunt într-o situaţie delicată domnia sa şi PSD, dar vom face tot ceea ce legea ne permite pentru a pleca de tot”, a reacţionat Vasile Blaga. 

CITEŞTE ŞI REPLICĂ DURĂ a Alinei Gorghiu după ce Victor Ponta a ameninţat-o cu plângere penală