REPLICĂ DURĂ a Alinei Gorghiu după ce Victor Ponta a ameninţat-o cu plângere penală

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, i-a dat replica premierului Victor Ponta, după ce acesta i-a ameninţat pe liderii PNL că va depune la Parchetul General o plânegere penală împotriva lor în cazul în care vor scoate oamenii în stradă.

08 iun. 2015, 13:33
REPLICĂ DURĂ a Alinei Gorghiu după ce Victor Ponta a ameninţat-o cu plângere penală

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că PSD va formula împotriva liderilor PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, o plângere penală dacă aceştia vor scoate oameni în stradă pentru a protesta faţă de actualul Guvern.

CITEŞTE ŞI  Ponta îi AMENINŢĂ pe Gorghiu şi Blaga cu sesizare PENALĂ: Ca şi la mine, îi declară suspecţi şi îi cercetează

„Le transmit premierului României și ministrului Justiției că amenințările cu plângeri penale, pușcărie și noi mineriade nu ne impresionează deloc. Atât știe să facă partidul lui Iliescu, Năstase și Ponta, din 1990 încoace: mineriade, contrademonstrații, instigare la ură, dispreț față de cetățeni și legi. Nimic nu ne poate opri să luptăm pentru dreptul la vot și pentru dreptul românilor de a protesta, pentru egalitate în fața legii. Nimic nu ne poate convinge că un premier cu o urmărire penală nu este altceva decât o rușine pentru România. Nu ne poate închide pe toți Victor Ponta pentru a rămâne Prim-ministru. Au mai fost și alții în istorie care nu suportau vocea străzii, nu sunt singurii. Până la urmă toți au pierdut puterea, indiferent de metodele represive folosite”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Cazanciuc, avertisment pentru PNL: Organizarea de manifestări politice ilegale poate atrage răspunderea penală

Vasile Blaga i-a cerut demisia premierului Victor Ponta și a anunțat că vineri, în ziua dezbaterii moțiunii de cenzură, va fi organizat un lanț uman în jurul Palatului Parlamentului.

Moţiunea de cenzură depusă vineri de PNL şi intitulată „Victor Ponta — demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!” va fi citită luni, la ora 17.30, în plenul Parlamentului, urmând ca vineri, de la ora 10.00, să aibă loc dezbaterea moţiunii şi votul.


loading...