Vasile Ceterașu a ajuns la spital după ce a cântat la o nuntă: „Am crezut că mor!”

Îndrăgitul cântăreţ de muzică populară Vasile Ceteraşu a ajuns la spital după ce a participat la o nuntă în Suceava.

29 aug. 2022, 11:23
Vasile Ceterașu a ajuns la spital după ce a cântat la o nuntă: „Am crezut că mor!”

Vasile Ceterașu a trecut prin momente grele, după ce a cântat la o nuntă din Suceava. Interpretul de muzică populară a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme de sănătate, medicii fiind nevoiți să intervină imediat pentru a-l stabiliza.

Deoarece este perioada în care au loc foarte multe evenimente, Vasile Ceterașu a fost nevoit să ajungă dintr-un loc în altul în ultima vreme. Weekendul astea, însă, oboseala și-a spus cuvântul pentru artist, care a avut nevoie de intervenția medicilor după ce și-a terminat programul la o nuntă din Suceava. Problemele de sănătate par să îl afecteze din ce în ce mai mult pe acesta.

Mesajele primite de Niculina Stoican, după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Val de critici din partea fanilor regretatului artist. Ce i-au reproșat aceștia

Interpretul de muzică populară a trecut prin momente cumplite în momentul în care i s-a făcut rău, după ce a cântat la o nuntă din Suceava. Acesta a fost nevoit să ajungă imediat la spital pentru mai multe investigații. Se pare că problemele sale sunt de natură cardiacă, dându-i impresia acestuia că trece printr-un infarct. După ce a ajuns la spital, medicii l-au stabilizat, însă, Vasile Ceterașu va fi nevoit să se supună mai multor examinări pentru a se determina exact ce fel de tratament i-ar putea ține problemele sub control.

Doliu în muzica populară, a făcut stop cardiac la 58 de ani. S-a dus la ceruri un mare cântăreţ din Ţara Oaşului
„Am crezut că mor. Mi s-a făcut brusc rău, respiram repede și inima bătea să îmi iasă din piept. M-am și speriat, mă ducea și mâna stângă, credeam că am făcut infarct. Aveam puls 180, mi-au zis medicii că sunt și hiperoxigenat. Mi-au băgat ceva pe venă, s-a mai liniștit inima. Dar, clar, trebuie să fac analize suplimentare, mi-au spus că e un episod acut care poate indica ceva grav”, a explicat Vasile Ceterașu, potrivit Fanatik.