Vasile Dîncu, confirmat cu noul coronavirus

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a fost confirmat cu noul coronavirus, el fiind în izolare, fără a avea simptome de boală.

17 nov. 2020, 21:19
Vasile Dîncu, confirmat cu noul coronavirus
Vasile Dîncu

Vasile Dîncu a declarat, pentru News.ro, că a fost confirmat pozitiv cu SARS-COV-2 luni dimineaţă şi se află în izolare, fără a avea simptome de boală.

Vasile Dîncu a avut mai multe apariţii online în ultimele zile, între care participarea la o dezbatere despre starea educaţiei.

Președintele Consiliului Național al PSD nu a mai fost la sediul central al partidului de marțea trecută, când a participat la prezentarea programului de guvernare.

Un alt social-democrat, deputatul Sebastian Radu a fost confirmat recent cu COVID 19 şi a dezvoltat o formă gravă de boală, declară pentru MEDIAFAX surse politice.

„Săptămâna trecută a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Pentru că se simțea foarte rău, a fost transferat la București, unde este intubat”, au precizat  surse politice.

Unul dintre cei mai cunoscuți stareți din România, infectat cu COVID. Se află la Terapie Intensivă

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi 8.262 de cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus. De asemenea, au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 186 de decese. La ATI sunt internaţi 1.174 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19.
”Până astăzi, 17 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 373.474 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 253.244 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 8.262 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori este 5,54 în Bucureşti. Cea mai mare valoare a acestui indicator este în Sibiu – 9, Cluj – 7,42, Ilfov – 6,9, Timiş – 6,85.

Citește și: Mama Tatiana, femeia care a salvat viața a sute de copii orfani, s-a întors acasă într-un sicriu alb