Vasile Gherasim: Mă aşteptam la mişcarea aceasta alunecoasă a lui Piedone

Preşedintele PDL Sector 1, Vasile Gherasim, a declarat, vineri, că îl cunoaşte pe Cristian Popescu Piedone şi se aştepta de la el la "această mişcare alunecoasă". El a precizat că şi-a avertizat colegii că Piedone nu-şi va ţine cuvântul dat.

RomaniaTV.net
30 mart. 2012, 11:28
Vasile Gherasim: Mă aşteptam la mişcarea aceasta alunecoasă a lui Piedone

„Personal, având în vedere că îl cunosc pe Piedone de 20 de ani, mă aşteptam la mişcarea aceasta alunecoasă. Am colegi cărora le-am spus că nu cred că Piedone îşi ţine cuvântul dat”, a declarat pentru MEDIAFAX Vasile Gherasim, în legătură cu plecarea lui Piedone la USL.

Gherasim a spus că Piedone a plecat de la UNPR, nu de la PDL şi că echipa PDL Sector 4 este pregătită pentru alegeri şi va intra în acţiune.

„Piedone a plecat de la UNPR, nu de la PDL. În PDL avem echipa noastră. PDL este pregătit de start în Sectorul 4, va intra în acţiune. Consilierii noştri suntem pregătiţi de alegeri indiferent că suntem sau nu cu Piedone”, a arătat Gherasim.

El a adăugat că la Sectorul 1, PDL îl susţine pe Theodor Paleologu, care este inteligent şi pregătit pentru postul de primar.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, fost lider PC, dar care îşi anunţase candidatura din partea UNPR în 2012, va candida din partea USL pentru un nou mandat, conform anunţului făcut, vineri, de liderul PSD Victor Ponta.

Anunţul a fost făcut de Victor Ponta şi Daniel Constantin într-o conferinţă de presă la care a luat parte şi primarul Sectorului 4.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a susţinut că el a fost tot timpul membru al PC şi că nu îi va trăda niciodată pe cetăţenii Sectorului 4.

În ultimele şase luni, Piedone şi-a anunţat de două ori demisia din funcţiile deţinute în PC – preşedinte al organizaţiei PC Bucureşti, al organizaţiei Sectorului 4 şi prim-vicepreşedinte al partidului – şi candidatura în 2012 din partea UNPR.

De altfel, conform comunicatelor oficiale ale UNPR, Cristian Popescu Piedone fusese numit prim-vicepreşedinte al Ligii Naţionale a Aleşilor Locali ai Uniunii.