Şeful CJ Călăraşi, exclus din PNL. „Le-am deranjat în permanentă blaturile si interesele”

Excludere din PNL, înainte de consultările de la Palatul Cotroceni dintre preşedintele Klaus Iohannis şi partide pentru desemnarea premierului. Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, a anunţat că a fost exclus din PNL pe motiv că ar fi "deranjat în permanenţă blaturile şi interesele".

RomaniaTV.net
26 feb. 2020, 12:00
Şeful CJ Călăraşi, exclus din PNL. „Le-am deranjat în permanentă blaturile si interesele”

Vasile Iliuţă a scris că „este timpul ca toată lumea să știe ce se întâmplă în lumea politică de la Călărași”.

„Nu mai este un secret faptul că cei care ani de zile au ținut municipiul și județul într-o zonă de subdezvoltare sunt foarte deranjați de tot ceea ce fac pentru a îndrepta lucrurile. Știți foarte bine că de 3 ani si jumătate tot încearcă să mă elimine din funcția administrativă pentru că le-am deranjat în permanentă blaturile și interesele”, a scris preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi într-un mesaj publicat pe Facebook.

Citeşte şi: Trei foşti senatori ALDE revin la PNL

Iliuţă a explicat că, pentru el, „nu este o surpriză” că a ajuns să fie dat afară din PNL. 

„Ieri (marţi, n.red) a avut loc o ședință a unei organizații locale din care eu NU fac parte și care neavând nicio competență a votat excluderea mea prin niște voci care toată viața nu au făcut decât să trăiască pe spatele cetățeanului. Pentru mine nu este o surpriză ceea ce se întâmplă. Eu nu am nicio așteptare de la aceste personaje și este evident că nici dumneavoastră nu mai aveți. Este timpul ca politicienii să înțeleagă că rolul lor este de a fi continuu în slujba cetățeanului și nu al propriului lor buzunar”, a precizat Vasile Iliuţă.

Citeşte şi: PNL a primit în grup patru foşti deputaţi ALDE. Cine sunt traseiştii

 

 

Citeşte şi: Ludovic Orban, scrisoare de la două asociaţii din Iaşi: „Cum se potriveşte vopsirea în galben a lui Chirica cu promisiunile PNL?”