Vasile Miriuţă, atac la Claudiu Niculescu: Este lipsă de fair-play!

Vasile Miriuță a fost afectat de toate zvonurile care au circulat în privința plecării sale de la Dinamo și nu a ezitat să-i reproșeze lui Claudiu Niculescu faptul că a recunoscut la Digi Sport oferta primită recent din Ștefan cel Mare.

24 nov. 2017, 16:15
Vasile Miriuţă, atac la Claudiu Niculescu: Este lipsă de fair-play!

Vasile Miriuță îi dă dreptate lui Andone, care l-a atacat neașteptat de dur pe Claudiu Niculescu.

Nu mi-a placut deloc ce s-a întâmplat, dar eu sunt un om puternic, nu mă pot doborî alții! Psihic, sunt foarte puternic. Am văzut ce a declarat antrenorul celor de la Voluntari și nu pot să spun mai multe decât a afirmat domnul Andone. Chiar e lipsă de fair-play între colegi„, a afirmat antrenorul lui Dinamo, la Digi Sport.

Fostul golgheter al „câinilor” a precizat că „am vorbit cu preşedintele lui Dinamo”, cu care „am mai ţinut legătura, şi în iarnă am vorbit cu dânsul”, dar „nu am dezvoltat”.

Nu suntem roboți, suntem oameni și asta e lipsă de respect față de antrenorul lui Dinamo. Suporterii sunt alături de mine. Au văzut ce om sunt și mă susțin. Am văzut statistica, ei mă vor în continuare, dar întrebați conducerea dacă mă mai vrea sau nu„, a mai spus Miriuță.