Vasile Viorel a aflat de la televizor că a fost demis de la şefia Poliţiei Capitalei

Chestorul Vasile Viorel a fost înlocuit de la Poliţia Capitalei. Schimbarea l-a luat surprins chiar şi pe el, Vasile Viorel aflând de la televizor că a fost demis.

RomaniaTV.net
07 mart. 2012, 10:46
Vasile Viorel a aflat de la televizor că a fost demis de la şefia Poliţiei Capitalei

„Am aflat de la televizor de schimbarea mea. L-am sunat pe ministrul Berca. Mi-a încetat împuternicirea care îmi înceta oricum la 30 martie. Mă întorc la şefia direcţiei de investigaţii criminale din IGP. Nu mi-am dorit această funcţie, am fost rugat de domnul ministru Igaş să o accep”, a declarat Viorel Vasile pentru România TV.

Şeful Poliţiei Capitalei, chestorul Vasile Viorel, a fost demis printr-un ordin al ministrului de Interne, Gabriel Berca. Interimatul va fi asigurat de adjunctul său la Poliţia Capitalei, Dumitru Gheorghe.

Schimbarea lui Vasile Viorel are loc după anchetele cerute de ministrul Gabriel Berca ca urmare a masacrului de la coaforul din zona Perla din Capitală.

Prin ordin al ministrului Administraţie şi Internelor, Gabriel Berca, a fost dispusă, începând cu data de astăzi, 7 martie a..c., încetarea împuternicirii în funcţia de director general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a chestorului de poliţie  Vasile Viorel.

Continuitatea conducerii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti este asigurată de către directorul general adjunct al unităţii, comisar şef de poliţie Dumitru Gheorghe„, se arată într-un comnicat de presă al MAI.