Vasilică Ceterașu, probleme cu unul din gemeni înainte de botezul de 100.000 de euro. De ce s-a speriat violonistul

Vasilică Ceterașu a trecut prin momente delicate înainte de botezul gemenilor, unul ”de lux”, cheltuielile ajungând la 100.000 de euro. Unul dintre micuți a avut probleme de sănătate și a ajuns la Urgențe. Medicii l-au liniștit, însă, pe Vasilică Ceterașu, iar violonistul se poate concentra acum doar pe organizarea botezului gemenilor săi.

06 iun. 2023, 18:26
Vasilică Ceterașu, probleme cu unul din gemeni înainte de botezul de 100.000 de euro. De ce s-a speriat violonistul

Vasilică Ceterașu se pregătește de botezul gemenilor săi, evenimentul fiind anunțat cu surle și trâmbițe, ca unul de amploare. Suma cheltuită de artist pentru organizarea petrecerii se apropie de 100.000 de euro.

Dar, înainte de acest eveniment, Vasilică Ceterașu a trecut prin momente delicate. Unul dintre micuți a avut probleme de sănătate, ajungând la Urgențe.

Citește și  Serghei Mizil a ajuns deținut de lux la Penitenciarul Rahova: „Sunt șef!” | EXCLUSIV

“Unul dintre copii a avut ceva probleme, a avut o infecție urinară. A fost în spital, apoi a ieșit, a stat o săptămână acasă, apoi iar s-a îmbolnăvit. A făcut a doua infecție urinară în decurs de o lună. Și nu e ok deloc. Am fost și cu el la Cluj de urgență, trebuia intervenit imediat, dar ne-a programat pe 27 iulie. Atunci ne-a programat la un nefrolog, care se ocupă cu rinichii. Unul dintre gemeni e puțin mai slăbuț, seamănă mai mult cu maică-sa, e mai mic. Celălalt e mai grăsuț, așa ca mine și nu are nicio treabă.

Medicii ne-au spus că așa sunt copiii până la 6 luni, să nu ne facem griji, sunt mai predispuși spre unele probleme. Când sunt născuți și prematur și puțin anemici, asta este. Iar el seamănă cu mama lui. Ne-am mai liniștit, e mai bine”, a declarat Vasilică Ceterașu pentru Fanatik.

Citește și Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri. Impresara își deschide un cazinou ca în Las Vegas: „Dacă ai creier, poți să faci orice gen de business”

Odată depășită acestă pățanie, Vasilică Ceterașu și soția sa, Amalia, se pot concentra doar pe organizarea botezului, un eveniment care va avea 400 de participanți și care a costat 100.000 de euro.

“La botez vor fi cam 300-400 de oameni. Vor cânta și mulți artiști. Alin Oprea, Minodora, vor cânta pentru noi și vor face atmosferă. Am adus și un balet de la București, care va face show. Am investit mult, încă nu am tras linie. Încă suntem în tratative. Vrem să facem topul de pe lume.

Vrem să facem să fie treaba bună. La câte pregătiri am făcut, am scos mulți bani din buzunar. Numai sala să o decorăm ne-a costat 12.000 de euro. Plus lumini și ecrane și atâtea feluri de mâncare. Sunt multe stand-uri cu de toate. Mă gândesc că se apropie de 100.000 de euro toate costurile.

Botezul va fi la Maramureșul istoric. Aici e și biserica și sala tot aici, în localitate. Unde m-am născut eu, aici am vrut să organizăm botezul. Am venit aici cu tot, cu copiii, cu bagaje, cu cărucioare. Am mai pregătit una-alta și așteptăm să ne petrecem. De mâine vin invitații. Va fi botez de 3 zile”, a declarat Vasilică Ceterașu.