Paul: PSD va avea candidat la Preşedinţie stabilit de baroniadă, la PNL e eternul candidat Antonescu

Andreea Paul a declarat, sâmbătă, că PSD va avea candidat la Preşedinţie "arbitrar stabilit de baroniada pesedistă", iar la PNL va fi "eternul candidat Crin Antonescu", ea precizând că PDL îşi va stabili candidatul printr-o competiţie internă.

RomaniaTV.net
20 apr. 2013, 11:05
Paul: PSD va avea candidat la Preşedinţie stabilit de baroniadă, la PNL e eternul candidat Antonescu

„Noi suntem singurul partid de opoziţie de centru-dreapta din România care îşi va face alegeri interne pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale. Ce se întâmplă la PSD? Se cunoaşte, vor avea un candidat arbitrar stabilit de baroniada pesedistă. La PNL avem eternul candidat la prezidenţiale, pe Crin Antonescu”, a spus Andreea Paul.

Ea a propus, ironic, impunerea de noi taxe: „Eu chiar mă gândesc că, dincolo de lista lungă de taxe şi impozite, să mai propunem cel puţin două: taxa pe port abuziv de candidatură, în ceea ce îl priveşte pe Crin Antonescu, şi taxa pe cazacioc, pentru premierul Victor Ponta, care bate pasul României pe loc”.

Ea a spus că în PDL vor intra în competiţia internă pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale mai mulţi candidaţi şi că aceasta va fi declanşată „probabil în acest an”.