Tânărul care l-a împuşcat pe vatman a fost reţinut pentru 24 de ore! Acesta s-a predat de bună voie

Un vatman din Bucureşti a fost împuşcat în trafic, joi dimineaţa. Atacatorul este un tânăr în vârstă de 19 ani. 

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 07:29
Tânărul care l-a împuşcat pe vatman a fost reţinut pentru 24 de ore! Acesta s-a predat de bună voie

UPDATE: Tânărul care a tras cu un pistol cu bile într-un vatman din București a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta s-a prezentat de bună voie la poliție și a fost audiat mai multe ore.

Din declarațiile făcute de autor la poliție, conflictul a izbucnit după ce vatmanul a închis ușile și a refuzat să îi permită unei femei în vârstă accesul în mijlocul de transport. Bărbatul s-a enervat, s-a certat cu vatmanul șI a coborat din BMW-ul pe care îl conducea, trăgâd în vatman cu un pistol cu bile.

UPDATE. Bărbatul care l-a împuşcat pe vatmanul din Bucureşti a fost prins. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 19 ani. Acesta a fost dus la secţia de Poliţie 16. 

Şoferul unui BMW a tras cu un pistol cu bile într-un vatman. Incidentul s-a întâmplat în urmă cu puțin timp pe linia 25, statia Bacovia. 

Atacatorul a fugit de la faţa locului şi este acum căutat de poliţişti. 

Se fac cercetări pentru a se vedea ce s-a întâmplat cu exactitate. Vatmanul a fost rănit uşor şi nu a avut nevoie să fie transportat la spital. 

„Astăzi, 17 septembrie 2020, în jurul orei 10:40, un conducător de tramvai de pe linia 25, care circula pe Șoseaua Giurgiului – sens CFR Progresul, la plecare din stația „Muzeul Bacovia”, a fost împușcat cu un pistol cu aer comprimat de către un participant la trafic, fiind rănit ușor în zona capului.

După pornirea tramvaiului din stație, o călătoare a alergat să se urce în tramvai, iar acesta nu a mai putut opri. Conducătorul unui autoturism BMW aflat în trafic, care circula paralel cu vagonul a observat și i-a adus injurii vatmanului. După discuția cu acesta, a scos și a folosit un pistol cu aer comprimat, rănindu-l ușor.

Nu au fost necesare intervenții medicale, iar vatmanul în vârstă de 45 de ani se află în afara oricărui pericol.

Tramvaiul s-a retras la depoul Giurgiului. Circulația tramvaielor pe Șos. Giurgiului nu a fost afectată. Cazul este în cercetare de către organele de poliție.

Societatea de Transport Bucuresti își exprimă îngrijorarea faţă de o astfel de manifestare violentă, care ar fi putut să aibă repercusiuni grave atât asupra vatmanului, cât și asupra călătorilor și a celorlalți participanți la trafic”, transmite STB.

Un tânăr din Constanţa a fost împuşcat în plină stradă, după un conflict cu o persoană necunoscută

Reamintim că la începutul anului un vatman a fost la un pas să se ia la bătaie cu şoferul unui BMW care circula pe şinele de tramvai. La un semafor, vatmanul împinge autoturismul câţiva metri, şoferul dă să oprească tot pe linii, dar îşi dă seama că vatmanul nu se va opri. Trage pe dreapta, coboară, se aude cum loveşte tramvaiul şi are un schimb de replici cu vatmanul. Incidentul a fost filmat, iar imaginile au ajuns în mediul online.

În primul clip video de la incident, după primele două minute, se vede un BMW care circulă pe liniile de tramvai, în faţa tramvaiului. Autovehiculele se opresc la semafor, iar la culoarea verde, maşina nu porneşte de pe loc.

Vatmanul porneşte tramvaiul şi împinge câţiva metri autoturismul. Şoferul se vede cum dă să coboare, dar se răzgândeşte, întrucât tramvaiul nu opreşte. Trage mai spre dreapta, coboară şi vine la geamul din dreptul vatmanului, vociferând. Se aude cum dă cu pumnul în tramvai, în timp ce-i cere vatmanului să coboare.