Vatmanul implicat cazul Lucescu: Sunt împăcat că am redus urmările accidentului VIDEO

Vatmanul implicat în accidentul lui Mircea Lucescu rupe tăcerea. El a declarat pentru Romania TV că a făcut tot ce a fost omeneşte posibil să evite coliziunea şi s-a arătat dezamăgit de unele dintre declaraţiile acuzatoare făcute de Lucescu, mai ales că, spune el, chiar a plâns când a văzut că şoferul accidentat era tehnicianul român.

RomaniaTV.net
01 feb. 2012, 16:33
Vatmanul implicat cazul Lucescu: Sunt împăcat că am redus urmările accidentului VIDEO

Marian Bartoc lucrează de 19 ani ca vatman. Pe 6 ianuarie a fost implicat în accidentul antrenorului Mircea Lucescu. Este marcat de experienţă şi spune că nu a putut evita impactul, deoarece SUV-ul condus de Mircea Lucescu i-a apărut brusc în faţă.

„Un SUV mi-a virat brusc în faţă. Am acţionat toate sistemele de frână, dar din cauza distanţei mici dintre tramvai şi maşina respectivă nu am reuşit să evit impactul. Maxim 2 metri era distanţa. Deci a apărut brusc în faţa tramvaiului, în momentul în care a făcut stânga l-am şi acroşat. Aveam Mult sub viteza legală din acea zonă. Păi dacă aveam 40 kilometri la oră… Doamne, dar nu vreau să mă gândesc la urmări. E un tramvai de 30 tone, impactul e colosal”, a declarat vatmanul.

Angajatul RATB susţine că a văzut cine era la volan doar când şoferul a fost coborât din maşină, în urma intervenţiei echipei de la descarcerare.

„Eu personal am crescut cu Mircea Lucescu ca fotbalist şi ca antrenor am avut un respect deosebit pentru el. Am ştiut ce o să urmeze, toată nebunia cu mass-media, era de aşteptat. Am plâns când mi-am dat seama cine e la volan”, a precizat Marian Bartoc.

Vatmanul se declară dezamăgit de declaraţiile făcute de Mircea Lucescu după accident, când a declarat că el a condus regulamentar şi că angajatul RATB este vinovat de accident pentru că nu ar fi făcut nimic să evite impactul: „Sunt dezamăgit de declaraţiile făcute de dumnealui. Eu vă garantez că dacă s-ar fi putut face mai mult, aş fi făcut orice. Eu sunt împăcat sufleteşte că am reuşit să reduc eu urmările evenimentului. Nu înţeleg de ce nu m-a observat. Nu am ştiut când a ajuns în faţa mea”.

În urma accidentului, Mircea Lucescu a suferit leziuni la mai multe coaste şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. El a stat internat mai bine de două săptămâni şi în prezent medicii nu i-au permis încă să se întoarcă la Doneţk pentru a-şi relua munca la Şahtior.