Vecinii lui Adrian Năstase de la Cornu se bucură de reîntoarcerea acestuia

După o perioadă extrem de stresantă, Adrian Năstase şi-a petrecut prima zi de libertate la Cornu. S-a relaxat alături de familie şi chiar a primit vizite. Şi vecinii sunt încântaţi că fostul premier s-a întors acasă, şi au numai cuvinte de laudă despre el, transmite România TV.

22 aug. 2014, 16:16
Vecinii lui Adrian Năstase de la Cornu se bucură de reîntoarcerea acestuia

Adrian Năstase şi-a petrecut în linişte prima zi de libertate, alături de familie. Toată comuna Cornu e încântată că s-a întors acasă, iar vecinii l-au primit cu braţele deschise. „E un cetăţean de onoare al comunei Cornu şi va fi în continuare cât va fi în putere şi va putea să facă ceva pentru ţara asta. Bineînţeles că l-aş mai vota. E în stare de orice, un politician foarte bun şi priceput”, a spus un locuitor din Cornu.

Adrian Năstase şi-a câştigat popularitatea printre locuitorii comunei prin felul său de a fi. Unii spun chiar că au şi petrecut împreună. „Trecea pe la poartă, ne saluta, adica nu trece vijelios cum trec alţii. Se oprea şi vorbea cu noi. Am stat şi la şpriţ cu domnu’ Năstase cu ani în urmă”, a spus unul dintre vecinii fostului prim-ministru

Mai mult, cu toţii recunosc că există şi avantaje în a fi vecin cu un fost premier deoarece acesta a ajutat comuna să-şi instaleze utilităţile necesare unui trai civilizat. Bineînţeles, cu toţii au cumpărat şi produse de la celebra fermă de la Cornu. „Ouă, nu, dar brânză şi lapte am luat. Erau de bună calitate, da, asta e adevărat”, a spus vecinul.

Adrian Năstase a primit şi vizite din partea familiei. Sora sa a venit cu familia ca să petreacă împreună prima zi de libertate a fostului premier.