Vedeta adusă de urgență în țară! „Pantera Neagră” băgată la dezintoxicare. Familia este extrem de îngrijorată

„Pantera Neagră” a îngrozit întreg internetul. Ultimele postări ale Alinei Eriko au băgat pe toată lumea în panică. Familia a intervenit de urgență, iar vedeta va fi internată la dezintoxicare.

17 mart. 2023, 21:32
Vedeta adusă de urgență în țară! „Pantera Neagră” băgată la dezintoxicare. Familia este extrem de îngrijorată

Rudele au adus-o de urgență în țară, după ce zilele trecute, Alina Eriko, a postat câteva imagini cât se poate de îngrijorătoare pe TikTok. Vedeta, supranumită „Pantera Neagră” apărea în clipurile video fără dinți pe arcada de sus. Fanii acesteia au fost cât se poate de îngrijorați. Vărul brunetei a făcut declarații în cu privire la acest subiect pentru SpyNews.

Citește și: Gina Pistol, prima reacţie despre „transferul” la Pro TV. Vedeta a demisionat luna trecută de la Antena 1

Cu mai bine de doi ani, în 2021, Alina Eriko s-a retras din lumina reflectoarelor și de pe rețelele de socializare. Cu fiecare apariție „Pantera Neagră” lăsa pe toată lumea fără răsuflare, în special datorită aspectului fizic. În urmă cu câteva zile aceasta a postat câteva imagini care au fost de-a dreptul îngrijorătoare, care au șocat pe toată lumea.

În clipurile video postate pe TikTok, aceasta a apărut fără dinți și cu un aspect cât se poate de neîngrijit. Si comportamentul vedetei era cât se poate de bizar. Pentru fanii acestia, bruneta a fost pur și simplu de nerecunoscut. „Pantera Neagră” s-a filmat spunând că cineva a pus-o să facă acest filmuleț pentru ca lumea să râdă de ea că nu mai are dinți.

„Hai că nu îmi mai pun nici filtru, nici nimic. M-au pus ăștia după urechea stângă, ca să nu mă omoare, să fac mișto singură de mine, să vă arăt ce urâtă sunt, că nu am dinți. E bine?!”, spune Alina într-un clip.

Vedeta va fi internată la dezintoxicare

Imaginile au devenit extrem de virale și mai multe persoane au făcut presiuni asupra familiei pentru a lua măsuri pentru aceasta. Vărul brunetei a declarat că până în acest moment, vedeta a refuzat orice fel de ajutor și că oricât ar fi încercat să comunice cu ea Alina Eriko a refuzat să facă ceva pentru a se salva.

„Ne-am mobilizat toată familia inclusiv niște prieteni și vom rezolva problema. Va fi adusă în România și va fi internată într-un centru de dezintoxicare. S-au făcut niște postări pe TikTok doar de dragul urmăritorilor și a se face bătaie de joc. Orice familie are probleme, nicio familie nu este perfectă. Toți ne judecă și spun că nu am făcut nimic și nu am intervenit la timp pentru a o ajuta, dar ea în tot acest timp a refuzat orice fel de ajutor. Acum am convins-o și ne rugăm bunului Dumnezeu să reușim, ea trebuie susținută moral și să fim alături de ea nu doar noi familia și prietenii, cât și celelalte persoane care o cunosc de când era bine, o vorbă frumoasă și să o susținem pentru ea și pentru mama ei, cât și pentru copiii ei.”, a spus vărul Alinei Eriko, în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Așadar, rudele Alinei Eriko au decis să o interneze pe aceasta într-un centru de dezintoxicare.

Citește și: Andreea Bănică s-a accidentat la picior. Vedeta nu mai poate merge: „14 zile m-am pricopsit cu orteză asta”