Vedeta de la Neatza, la un pas de moarte după ce s-a lovit cu capul de un scaun: „Era plină de sânge”. Mesajul transmis de Teo Trandafir

Vedeta de la Neatza, la un pas de moarte după ce s-a lovit cu capul de un scaun. Este vorba despre Irisha, Irina Ceban pe numele ei, fostă asistentă la matinalul de pe Antena 1. Bruneta a suferit un accident îngrozitor în locuința ei, a intrat în panică și a sunat imediat la 112, când și-a văzut mâna plină de sânge.

06 sept. 2023, 21:32
Vedeta de la Neatza, la un pas de moarte după ce s-a lovit cu capul de un scaun: „Era plină de sânge”. Mesajul transmis de Teo Trandafir
Vedeta de la Neatza, la un pas de moarte

Vedeta de la Neatza, la un pas de moarte. Irisha a povestit pe contul personal de Instagram ce i s-a întâmplat, iar mesajul ei a emoționat foarte multă lume, inclusiv pe vedetele autohtone. Bruneta a dezvăluit că, potrivit doctorului, a avut un noroc foarte mare că a rămas în viață, deoarece la o distanță de câțiva centimetri, lovitura îi putea fi fatală.

Citește și: Motivul pentru care Irisha a plecat de la Neatza: „Sunt, efectiv, terminată!”

Vedeta de la Neatza, la un pas de moarte

În urmă cu câteva zile credeam că sunt invincibilă și atotputernică atunci când Dumnezeu, viața, Universul mi-a dat o lecție uriașă. Ridicându-mă de pe canapea și pornind spre bucătărie, m-am împiedicat de covor. Am căzut cu capul de marginea unui scaun din lemn dur și destul de ascuțit, în zona creierului mic.

Am zis că e doar o lovitură și o să fie bine. Verificând rana, mi-am dat seama că mâna îmi e plină de sânge. În acel moment, am realizat că este mult mai grav. Nu știam cum arată un atac de panică, până atunci.

Am chemat SMURD. De acolo au început investigațiile: CT, RMN și nenumărate vizite la doctor. Am avut dureri mari și capul amorțit până în prezent”, a povestit Irisha.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de IRINA CEBAN (@irishaofficial)

Teo Trandafir i-a scris un mesaj pe Internet și a încurajat-o pe fosta asistentă de la Neatza. „E o cumpănă pe care ai depășit-o. Gândurile tale m-au impresionat. Niciun cuvânt nu-și mai găsește sens, dar încerc: ai încredere că vei fi bine”, e mesajul lăsat de Teo.