Vedetă de la noi, bătută şi şantajată cu poze nud chiar de către soţul ei. Totul s-a aflat la tribunal

Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling au divorțat oficial, înainte de Crăciun. Artista a mărturisit că a trăit un calvar alături de soțul ei, motiv pentru care a decis să divorțeze.

24 dec. 2019, 19:46
Vedetă de la noi, bătută şi şantajată cu poze nud chiar de către soţul ei. Totul s-a aflat la tribunal

Bianca Rus a susținut că soţul ei ar fi agresat-o și că se teme pentru viața ei. Bruneta le-a cerut judecătorilor un ordin de protecție, invocând tot felul de episoade violente. De asemenea, reclamanta a învederat instanței faptul că pârâtul a amenințat-o cu publicarea în ziar a unei fotografii compromițătoare, în care aceasta apare într-o postură intimă, cu scopul de a o denigra public.

Claudia Pătrăşcanu îi dă lovitura de graţie lui Gabriel Bădălău. Dezvăluiri ŞOC după DIVORŢ

„Mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, a declarat Bianca Rus.

Pe de altă parte, bărbatul se apără și spune că a făcut tot ce a putut pentru ca Bianca să fie bine: „Auzi și tu, o duceam în fiecare seară că trebuia să-i facă o injecție, o lună de zile m-am ocupat de ea, mi-am lăsat treburi, tot, ca să mă grijă de ea, cum aș fi putut eu să-i dau cu picioarele în burtă? Astea sunt invenții de-ale ei ca să prelungească scandalul, să apară pe la TV, să ciugulească o sută, două, de lei. Păi, oamenii ăia, dacă le spărgeam ușa, eram arestat, asta e faptă gravă. Se poate verifica, n-am niciun dosar, nicio faptă”.

DIVORŢ-BOMBĂ în showbiz! O vedetă de la noi s-a despărţit după ce fostul soţ A BĂTUT-O

Bărbatul mai susține că el a fost cel agresat și că fratele artistei ar fi încercat să-l omoare: „De ce consider că e ea vinovată? Din moment ce nu m-a mai respectat deloc, nici pe mine, nici pe familia mea, numai minciuni, intrigi. Fratele ei m-a strâns de gât. Ea ținea tot cu el fără motiv. Aveam o discuție cu ea și i s-a părut lui că ne certam și eram în mașină și m-a strâns de gât”.