Vedetă din România în pragul depresiei

Celia este mama unui băiețel de cinci luni, dar nu a fost scutită de evenimente neplăcute. Solista și soțul ei au tras o sperietură puternică cu bebelușul și au fost nevoiți să-l ducă de urgență la spital.

17 oct. 2014, 07:08
Vedetă din România în pragul depresiei

Bebelușul Celiei a avut la un moment dat o problemă de sănătate, ceea ce i-a speriat teribil pe părinți. Din fericire, nu a fost nimic grav, băiețelul se înecase cu mucusul, iar medicii l-au făcut să-și revină imediat.”Se înecase cu mucusul rămas și l-am dus la spital. Nu a fost nimic grav, numai că ne-am speriat teribil. Soțul meu a fost în prag de leșin! a mers cu el în brațe alergând, iar eu încercam să țin pasul cu el, deși îmi era greu că eram după cezariană”, a declarat artista într-o emisiune de la Kanal D.

Celia e în stare de ŞOC. Vezi vestea TERIBILĂ pe care a primit-o cu puţin timp înainte de a naşte

Celia a povestit și despre faptul că a fost foarte stresată după naștere și nu a mai putut să alăpteze copilul.”Am alăptat doar trei luni, dar am renunțat la alăptat din cauza stresului și din cauză că am avut nevoie de un tratament puternic. Vreau să spun că copilul meu s-a schimbat complet, după naștere. S-a liniștit definitiv”, a adăugat ea. 

Citeşte şi Detaliu MACABRU legat de venirea pe lume a primului copil al Celiei