Vedetă în război cu fanii pe Facebook: „Fundul meu e ataşat de corp”

E frumoasă şi iubită de fani dar, ca orice artist, are parte, zilnic, şi de critici dure. Pentru cei din urmă, cântăreaţa are un mesaj clar: "dacă nu-ţi place, nu te uita".

RomaniaTV.net
19 iul. 2014, 09:46

Una dintre cele mai sexy blonde de la noi se simte foarte bine în pielea ei, aşa că nu pune la suflet răutăţile pe care le citeşte pe pagina ei de Facebook. Lora are un mesaj clar pentru „antifanii” ei, pe care-i sfătuieşte să critice mai puţin şi să vadă partea frumoasă a vieţii.

Citeşte şi PICTORIAL INCENDIAR. Lora, SEXY, GOALĂ şi nervoasă GALERIE FOTO

„Cine are probleme cu formele mele, este invitat să nu se uite la fotografii. Fundul meu este ataşat de corp. Face parte din fizicul meu şi mi se pare o fotografie normală de plajă. Suntem în 2014, ar trebui să vă împăcaţi cu ideea ca unele femei se simt bine în pielea lor şi îşi poartă corpul asa cum vor. Nu e nimic pornografic aici şi doar pt că am pozat senzual, nu înseamna că sunt o femeie usoară. Dacă eram, la cei 32 de ani, cred că se afla. Faceţi-vă un bine şi dacă simţiţi invidie sau orice sentiment negativ, părăsiţi pagina. Căutaţi să fiţi fericiţi şi să aduceţi fericire”, a scris ea, după ce a postat o imagine în care apare la plajă, cu fundul la vedere.

Citeşte şi Ce consideră bărbaţii sexy? Află ce cred femeile