Vedetă moartă în somn. O membră a trupei The Kelly Family a decedat în Germania

Barbara Ann “Barby” Kelly, fostă componentă a trupei The Kelly Family, a murit la vârsta de 45 de ani. În 1999, la doar 24 de ani, ea se retrăsese din activitate, ca urmare a problemelor de sănătate.

21 apr. 2021, 13:14
Vedetă moartă în somn. O membră a trupei The Kelly Family a decedat în Germania

Fosta componentă a trupei The Kelly Family suferea de o boală psihică și a trăit în ultimii ani în Germania, alături de părinții ei adoptivi. Artista a decedat în somn, în urmă cu câteva zile, iar familia așteaptă acum rezultatul autopsiei.

Iubita noastră soră Barby ne-a părăsit în urmă cu câteva zile. Suntem într-o adâncă tristețe și vă cerem să înțelegeți că momentan nu vrem să vorbim despre asta. O vom purta mereu în inimile noastre. Vă mulțumim pentru rugăciunile voastre”, este mesajul transmis de trupă pe pagina oficială de Facebook.

Citeşte şi Artistă de 33 de ani, moartă într-un accident rutier în SUA. Vedeta plănuia să lanseze un album anul acesta

Grup muzical multietnic, cu rădăcini irlandeze, americane și europene, format din mai multe generații ale familiei, The Kelly Family a cântat melodii rock, pop și folk înregistrând un succes imens în Europa și mai ales în Germania, Benelux, Scandinavia, Europa de Est, Spania și Portugalia. Trupa a avut vânzări de peste 20 de milioane de albume începând cu anii ’80. Timp de mulți ani, grupul a afișat un stil gipsy, călătorind prin Europa într-un autobuz etajat sau în căruțe cu coviltir, îmbrăcându-se eclectic și purtând părul foarte lung.

Cea mai cunoscută pieasă a trupei Kelly Family este Fell In Love With An Alien, lansată în 1997.