Vedetă SFÂŞIATĂ de un câine, în faţa unui restaurant. A fost operată DE URGENŢĂ

Majoritatea vedetelor par a fi prietene cu câinii, însă nu este şi cazul unei cântăreţe care a fost sfâşiată de un câine chiar la ieşirea dintr-un restaurant din Capitală. Tânăra a fost dusă de urgenţă la spital, unde a fost operată, în timp ce câinele care a muşcat-o de picior şi de faţă este de negăsit, cu toate că avea stăpân.

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 13:40

Cântăreaţa Raluca Tatu, componentă a trupei Dolls, a trăit clipe de coşmar după ce, aseară, a ajuns la spital cu muşcături grave la nivelul gambei şi a fost operaţă de urgenţă, scrie libertatea.ro.

Artista spune că a fost atacată de un câine din rasa buldog englez la ieşirea dintr-un restaurant din zona Baba Novac. Tânăra s-a trezit că animalul s-a repezit pur şi simplu la picioarele ei şi i-a sfâşiat gamba stângă. Ea a căzut apoi la pământ şi câinele, pe care spune că nu l-a provocat în niciun fel, s-a repezit să o muşte şi de faţă şi a apucat să o rănească înainte ca prietenele care o însoţeau să apuce să intervină.

Tânăra a ajuns la spital, unde a fost operată de urgenţă, potrivit sursei citate, iar câinele, care care avea zgardă, dar era fără stăpân, este de negăsit.