Vedete care au născut mulţi copii

Unele vedete de la Hollywood și-au dorit familii cu adevărat numeroase, așa că nu s-au oprit după primul sau al doilea copil. Haideți să trecem în revistă, așadar, ce vedete au născut mulți copii.

RomaniaTV.net
08 sept. 2016, 12:00
Vedete care au născut mulţi copii

Începem cu Rhea Durham, soția celebrului Mark Wahlberg, care a adus pe lume nu mai puțin de patru copii. Micuții, de la mare la mic, se numesc: Ella Rae (născută în 2003), Michael (născut în 2006), Brendan Joseph (născut în 2008), și mezina Grace Margaret (născută în 2010).

Citeşte şi  Actriţe care nu-şi doresc copii

Trebuie să o menționăm și pe Kris Jenner, căci până la urmă este o mamă eroină, care a trecut prin nu mai puțin de șase nașteri. Amintim copiii rezultați din căsnicia cu avocatul Robert Kardashian: Kourtney, Khloe, Kim și Rob. Lista continuă cu cele două fiice provenite din relația cu Bruce Jenner, aka Caitlyn Jenner: Kylie și Kendall.

Și Heidi Klum merită să fie în acest top, căci fotomodelul ea a adus pe lume patru copii sănătoși, din care 3 în timpul căsniciei cu Seal (Lou, Henry, Johan), și o fetiță dintr-o relație pe care a avut-o înainte să-l cunoască pe Seal (o fetiță pe nume Leni).

Vezi pe okmagazine.ro și alte vedete cu mulți copii