Vedete de la Hollywood, criticate pentru felul în care arată FOTO

Nimeni nu este perfect, nici măcar cele mai îndrăgite vedete de la Hollywood. Vezi mai jos câteva celebrităţi criticate pentru felul în care arată.

RomaniaTV.net
31 iul. 2012, 09:57
Vedete de la Hollywood, criticate pentru felul în care arată FOTO

Kim Kardashian a fost criticată aspru când pe internet a apărut o fotografie în care fundul ei perfect arată urme de celulită şi câţiva centimetri de grăsime.

Christina Hendricks. În 2010 un critic de modă a declarat despre actriţa din Mad Men: „Nu pui niciodată o doamnă cu forme într-o rochie care scoate în evidenţă asta”.

Mariah Carey. Toate bloguri de specialitate şi revistele de scandal au urmărit intens felul în care cântăreaţa apare, fie cu un abdomen retusat în Photoshop, fie cu o burtică de gravidă.

Deşi Jennifer Lopez a fost printre primele vedete cu forme acceptată de presa de scandal, o fotografie în bikini a stârnit multe bârfe. Bârfele ar fi fost despre faptul că posteriorul actriţei este totuşi un pic cam prea mare.

Christina Aguilera. După divorţul ei dureros, cântăreaţa s-a îngrăşat incredibil de mult, lucru care a ajuns rapid în presa de scandal.