Vedetele care au fost BĂTUTE de foştii iubiţi

Mai multe celebrităţi au fost agresate fizic de partenerii de viaţă. Unele au recunoscut public acest lucru, altele au preferat să nu comenteze pe marginea acestui subiect.

22 iul. 2014, 14:27

Rihanna este probabil cea mai cunoscută vedetă care a luat bătaie de la fostul ei iubit, rapperul Chris Brown. Vedeta nu a ascuns acest lucru, ba chiar a făcut publice imaginile în care apărea aproape desfigurată. Brown s-a predat atunci poliţiei spunând că îi pare rău.

Madonna a trecut şi ea prin clipe de coşmar, atunci când a fost căsătorită cu Sean Penn, actualul iubit al lui Charlize Theron. S-a zvonit că Penn nu numai că ar fi agresat-o fizic, dar ar fi şi legat-o de un scaun. Cei doi au pus capăt mariajului lor după doar patru ani.

Şi Halle Berry a luat bătaie de la un fost iubit. În cazul ei, situaţia a fost foarte gravă, deoarece din cauza bătăilor aproape că şi-a pierdut auzul la urechea dreaptă. Cei doi s-au despărţit imediat după această întâmplare nefericită, scrie unica.ro.

Cu toate că informaţia nu a fost confirmată oficial niciodată, se spune că şi Shakira ar fi luat bătaie de la fostul ei iubit, actorul de telenovele Osvaldo Rios.