Vedetele care au plecat să trăiască visul american şi fac munca de jos în SUA

Au plecat din România visând la cariere hollywoodiene, dar au ajuns să muncească în locuri în care nu credeau vreodată... Traversarea Oceanului te poate transforma din prinţ în cerşetor, cel puţin în cazul unora dintre "divele" care din vedete respectate la noi în ţară au ajuns bone, ospătăriţe şi chiar vânzătoare.

16 ian. 2014, 13:14
Vedetele care au plecat să trăiască visul american şi fac munca de jos în SUA

Anamaria Ferentz, vedetă în România a ajuns dădacă în SUA, scrie ziarulring.ro. Artista a părăsit ţara în urmă cu aproape patru ani, sperând să îşi facă o carieră peste Ocean. Lucrurile n-au stat deloc aşa şi cei 1.000 de dolari pe care, în ţară, îi câştiga doar dintr-un concert au fost greu de obţinut în SUA. Fără să îşi mai permită lucruri scumpe şi fără să mai fie la fel de preocupată de modă, Anamaria Ferentz a lucrat o vreme ca bonă şi chiar ca agent de vânzări, obţinând astfel comisioane. De câteva luni însă, ea oferă lecţii de canto unor copii cu vârste între 2 şi 5 ani la o şcoală particulară din Beverly Hills.

Nadine a fost ospătăriţă şi bonă în SUA. Deşi a urmat cursurile Institutului de Teatru şi Film „Lee Strasberg”, de la Hollywood, Nadine a fost propusă la castinguri, dar a jucat doar în câteva producţii independente. În schimb, pentru a se întreţine, Nadine a lucrat ca bonă, ospătăriţă şi chiar bucătăreasă şi a recunoscut că toate aceste joburi au determinat-o să fie mult mai cumpătată şi mai umilă. „Munca aceasta îţi dă certitudini, te readuce la esenţa omului care munceşte onest”, declara Nadine la aceea vreme.

Cântăreaţa Elena Cârstea este vânzătoare peste Ocean. Şi-a abandonat şi ea cariera din România pentru a se stabili în America, acolo unde s-a căsătorit şi a trăit altfel decât aici. Fără să mai fie recunoscută pe stradă, fără să se mai bucure de aprecierea fanilor, Elena Cârstea s-a căsătorit, şi-a crescut fiicele şi s-a angajat ca vânzătoare într-un magazin de cosmetice după operaţia grea prin care a trecut. „Am un salariu fix, sunt plătită cu 17 dolari pe oră şi beneficiez şi de un comision din vânzări de 3%”, a povestit Elena Cârstea.

Vezi ce fac alte vedete în SUA aici.