Vedetele din showbiz, ‘vizate’ de Bianca Drăgușanu. Blondina le-a pus gând rău: „M-am săturat”

Vedetele din showbiz, 'vizate' de Bianca Drăgușanu. Blondina a rămas fără emisiunea "Detectorul de minciuni", pe care o prezenta la Kanal D, însă nu este deloc supărată, pentru că este implicată deja într-un nou proiect. Este foarte entuziasmată și a oferit toate detaliile.

08 sept. 2023, 14:09
Vedetele din showbiz, ‘vizate’ de Bianca Drăgușanu. Blondina le-a pus gând rău: „M-am săturat”
Vedetele din showbiz, 'vizate' de Bianca Drăgușanu

Vedetele din showbiz, ‘vizate’ de Bianca Drăgușanu. Iubita lui Gabi Bădălău are în desfășurare un nou proiect, este vorba despre un site monden despre viața celebrităților.

Diva are de gând să formeze o echipă de paparazzi, care să urmărească tot și să nu ierte nimic. Fosta prezentatoare și-a amintit cât de mult a fost urmărită, de-a lungul anilor, astfel că vrea să treacă de cealaltă parte a baricadei.

Citește și: Unde s-a ascuns Teo Trandafir, după ce a rămas fără locul de muncă de la Kanal D. Prezentatoarea a ales un loc de vis

Vedetele din showbiz, ‘vizate’ de Bianca Drăgușanu

Devin detectiv particular! M-am săturat cât m-au urmărit paparazzii, acum e timpul să urmăresc și eu pe alții! Mă fac paparazzi. Nu știu când va începe treaba cu site-ul, să vedem, că nu e chiar așa de simplu. Studiez, deocamdată. Poate scot chiar o revistă de monden, cu fotografii făcute de paparazzi. Vedem”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Cancan.ro.

Mai multe emisiuni de la Kanal D, printre care și cea a Biancăi Drăgușanu, au fost scoase din grila programului. Blondina a făcut declarații vizavi de acest subiect.

Știam, nu mă suprinde, oricum, din toamnă nu mai aveam timp pentru acest proiect. Cred că sunt singura care se bucură de această decizie…

A fost o experiență drăguță, dar știu că voi primi ceva mai bun, pentru că merit mai mult de atât. N-am nimic să le reproșez, sper să ne reîntâlnim într-un alt proiect mai mișto, care să mi se potrivească și în care să mi se pună în valoare și ținutele, în concordanță cu atitudinea mea. Mereu e loc de mai bine. Nu duc lipsă de oferte, pe lângă faptul că am o activitate intensă și-n alte domenii”, spunea Bianca Drăgușanu.