Vedetele SEXY şi la 60 de ani GALERIE FOTO

Au cucerit publicul în tinereţe cu rolurile pe care le-au interpretat în filme. Acum, la vârsta de 60 de ani, surprind din nou publicul cu modul în care arată. Vezi o GALERIE FOTO cu doamne celebre de la Hollywood care au ieşit câştigătoare în lupta cu anii.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 10:36

Vă mai amintiţi de eroina principală din serialul „Dr. Queen” sau de Maddie, din „Maddie şi David”? Ori de Sandy, din „Grease”? Au trecut mulţi ani de când aceste filme au rulat în premieră la noi, însă unele dintre vedetele care ne ţineau în faţa televizoarelor arată pur şi simplu extraordinar, în ciuda timpului ce s-a scurs.

Sophia Loren are 77 de ani şi arată pur şi simplu extraordinar. Jane Fonda nu este nici ea departe, nici ca vârstă, nici ca aspect fizic, stârnind, de asemenea, invidii pentru felul în care a reuşit să se menţină în lupta cu anii.

Olivia Newton John, frumoasa blondă care a jucat alături de John Travolta în „Grease”, are acum 63 de ani, dar în afară de câteva riduri nimic nu pare să se fi schimbat la ea în mai bine de 30 de ani.

Vedeţi în GALERIA FOTO de mai sus cum au reuşit unele dintre cele mai celebre doamne ale Hollywood-ului să câştige lupta cu timpul, de multe ori, e drept, şi cu un mai mic sau mai mare ajutor din partea chirurgiei estetice.