Vedetele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, GRAV BOLNAVE după TERMINAREA show-ului

Gina Pistol, Ruby şi Cătălin Moroşanu sunt cele mai bolnave vedete după experienţa din Jungla Africană. Dacă Ruby poate fi mândră că a slăbit 7 kilograme şi că i-au apărut doar nişte bube pe faţă, Gina Pistol şi Cătălin Moroşanu sunt foarte speriaţi, după ce medici i-au diagnosticat cu ulcer şi respectiv cu grave probleme de coloană.

RomaniaTV.net
17 mart. 2015, 11:43

După ce au stat 21 de zile în condiţii greu de imaginat, Gina Pistol, Ruby şi Cătălin Moroşanu îşi doresc să poată face minuni şi să se vindece de gravele probleme de sănătate pe care le-au dobândit în urma show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Gina Pistol a rămas cu grave sechele în urma experienţei din Africa. Pentru că zile la rând a consumat doar lucruri greu de digerat, fostul iepuraş Playboy a aflat că are ulcer. O prietenă apropiată iubitei lui Alin Cocoş a declarat pentru Click! că: „Nu-şi dă seama de la ce este, orice mănâncă îi face rău. Are mereu stări de vomă şi se manifestă la fel ca o indigestie”.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI. S-a aflat CLAUZA SECRETĂ semnată de toate vedetele din junglă

Următoarea în acest clasamament al bolnavilor este Ruby, care a rămas pe moment fără posteriorul celebru. Mai exact, artista în urma celor 21 de zile petrecute în junglă a slăbit 7 kilograme, fapt care a determinat-o să îşi piardă formele. Mai mult decât atât, din cauza băuturilor pe care le-a consumat în timpul probelor, cântăreţei i-au apăut şi numeroase bube pe faţă.

Deşi a fost desemnat Regele Junglei, şi Cătălin Moroşanu se află printre vedetele care s-au îmbolnăvit în urma experienţei de viaţă din Africa. Luptătorul K1 are grave probleme cu coloana, fapt ce l-a determinat să îşi facă rezervare la un centru specializat în rezolvarea acestor cazuri. Iar din primele zvonuri se pare că rezervarea la acea clinică îl va costa pe Cătălin Moroşanu numai puţin de 5.000 de euro.

Citeşte şi  Mihai Trăistariu s-a hotărât ce face cu banii câştigaţi la „SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI”