Ochiul Dracului. Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului câştigă mai mult decât preşedintele României

Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului are un venit impresionant, mai mare decât al preşedintelui Klaus Iohannis. Înaltul ierarh are mai multe surse de venit, care îi aduc mai mult de 24.000 de lei pe lună, faţă de 13.000 de lei, cât câştigă preşedintele Iohannis.

05 sept. 2019, 10:41
Ochiul Dracului. Arhiepiscopul Teodosie al Tomisului câştigă mai mult decât preşedintele României

Declaraţia de avere depusă de arhiepiscopul Tomisului, Teodosie Petrescu, arată că ierarhul are un teren intravilan de 700 de metri pătraţi deţinut în localitatea Techirghiol. Ar fi dobândit acest bun imobil în anul 2014, în urma unei donaţii.

Citeşte şi Enoriaşii sunt şocaţi. Biserica a schimbat data la care se sărbătoreşte Sfântul Gheorghe. În ce zi va fi celebrat

Cu toate acestea, arhiepiscopul nu a menţionat terenul în declaraţia de avere depusă în anul 2018. Un alt teren, de 2,6 hectare, îl are în proprietate la Vatra Dornei, zona unde s-a născut şi unde a ridicat un Complex Monahal ce cuprinde o bază de tratament, hotel, o casă a pelerinului şi o mânăstire. Terenul ar avea destinaţia „păşune”, iar anul dobândirii nu este trecut în document.

Un alt teren, de 2,6 hectare, îl are în proprietate la Vatra Dornei, zona unde s-a născut şi unde a ridicat un Complex Monahal ce cuprinde o bază de tratament, hotel, o casă a pelerinului şi o mânăstire. Terenul ar avea destinaţia „păşune”, iar anul dobândirii nu este trecut în document.

Continuarea pe adevarul.ro.