Veniturile Pro TV, afectate de pandemia de coronavirus. Care este profitul trustului pe şase luni

Veniturile și profiturile Pro TV au fost afectate de pandemie, potrivit datelor apărute în ultimul raport financiar către bursă al companiei-mamă a Pro TV, Central European Media Enterprises.

RomaniaTV.net
21 iul. 2020, 11:26
Veniturile Pro TV, afectate de pandemia de coronavirus. Care este profitul trustului pe şase luni

Chiar şi după aceste scăderi, Pro TV a avut un profit (OIBDA) de aproape 34 de milioane de dolari, notează Paginademedia.ro.

În același raport, se punctează când este estimată preluarea companiei de către fondul de investiții PPF Group: „Ne așteptăm să obținem un răspuns de la Comisia Europeani în cel de-al treilea trimestru, astfel încât tranzacția să fie finalizată înainte de 27 octombrie 2020„.

Citeşte şi: Andreea Esca, declaraţii despre coronavirus: „Da! Am fost bolnavă de COVID-19”

Reacţia oficialilor

Businessul nostru a arătat un grad ridicat de adaptare după ce COVID a afectat operațiunile noastre începând din luna martie. În ciuda aceste situații, ne-am menținut marjele de profit ridicate, iar cash-flow-ul chiar a crescut comparativ cu anul trecut.

Pandemia a avut un impact negativ puternic în piețele de publicitate pe care activăm mai ales în lunile aprilie și mai. În iunie, rezultatele reflectă o revenire în materie de investiții în publicitate.

Contractele de până acum arată că este posibil ca nivelul investițiilor în publicitate să se întoarcă, în iulie și august, la un nivel comparativ cu cel din 2019.

Situația noastră financiară rămâne una solidă. Vom continua să avem o abordare proactivă pentru a răspunde situației de incertitudine dată de pandemie„, a declarat Cristoph Mainusch, co-chief Executive Offecers.