Venus în Capricorn 2024. TREI ZODII trebuie să fie atente în relații. Ce le aduce planeta iubirii până pe 16 februarie 2024

Venus în Capricorn ne aduce conștientizarea că această relație necesită muncă, și suntem bucuroși să aducem această muncă.

11 feb. 2024, 20:23
Venus în Capricorn 2024. TREI ZODII trebuie să fie atente în relații. Ce le aduce planeta iubirii până pe 16 februarie 2024

Venus în Capricorn 2024: Din 23 ianuarie 2024, planeta iubirii este în Capricornul cel serios. Totul pare să se aranjeze grație faptului că ne-am concentrate ca să facem lucrul corect. Inteligența guvernează acest tranzit, la fel și simtul practic… când vine vorba de dragoste.

Toate acestea sunt posibile și vor fi evidente în viețile acestor trei semne zodiacale, mai ales în ultima săptămână a tranzitului lui Venus în Capricorn. Din 16 februarie, planeta iubirii va trece în libertinul Vărsător.

Lucrăm în limitele noastre pentru a crea și stabili ce este corect pentru tine și ce înseamnă „noi” ca parteneriat romantic. Această perioadă este norocoasă, dar nu este despre manifestări dulci de afecțiune. Venus în Capricorn ne aduce conștientizarea că această relație necesită muncă, și suntem bucuroși să aducem această muncă.

Iată la ce să fie atente cele trei semne zodiacale, în ultima săptămână cu Venus în Capricorn

Venus în Capricorn 2024: Taur
Ai lucrat foarte mult pentru a ajunge în acest punct, și ceea ce este cu adevărat interesant și distractiv pentru tine este că partenerul tău pare să fi ajuns și el la acest punct și înțelege cu adevărat: asta necesită muncă. Asta necesită ascultare și comunicare… asta necesită efort și rezistență… și tu ai totul. Partea minunată? Și partenerul tău are totul, și toate acestea îți dau speranțe. Nimic nu funcționează mai bine decât gândirea practică, iar tu, Taurule, ești foarte bun la acest mod de a trăi orientat spre soluții. Ai petrecut destul timp în țara egoismului excesiv și ai învățat toate lecțiile într-un mod dificil.

Vindecătorul rănilor noastre Chiron și Nodul Nord al Destinului se întâlnesc în focosul Berbec. Efectele pentru soartă țin până în aprilie!
Tu și partenerul tău romantic aveți privilegiul de a experimenta senzația că există într-adevăr un plan, și ambii înțelegeți complet asta: spontaneitatea e pentru altcineva. Nu poți să „o improvizezi,” și amândoi știți asta. Desigur, există întotdeauna timp pentru surprize și spontaneitate. Cu toate acestea, începând de la această zi, în timpul acestui tranzit, Venus în Capricorn, totul este despre a pune strategia laolaltă astfel încât relația ta romantică să continue să meargă înainte.

Venus în Capricorn 2024: Capricorn
Orice griji îți făceai în ultimele săptămâni, acestea încep să se clarifice. În timpul acestui tranzit foarte special, îți vei recăpăta din nou controlul. Tu și partenerul tău romantic ați avut nevoie doar de o mică vacanță de la stresul și presiunea muncii și a vieții de zi cu zi, și acum că sunteți din nou în formă, simți că poți să abordezi lumea și toate problemele ei.

Citeste si Cât de bine gătești în funcție de zodie! Fecioarele și Racii, printre cei mai pasionați de gastronomie

Cât de practic ești, Capricornule, și totuși, asta este ceea ce funcționează pentru tine și întotdeauna a funcționat. Atâta timp cât tu și partenerul tău sunteți onești cu voi înșivă în ceea ce privește nevoile voastre, cum ar fi… nevoia de intimitate din când în când… atunci totul este bine în lume. Ai dezvoltat un stil grozav de comunicare cu partenerul tău și acest lucru permite fluxul de adevăr. Niciunul dintre voi nu se simte intimidat de ideea de a auzi sau de a spune adevărul. În acest fel, poți să spui ceea ce ai pe inimă… chiar dacă înseamnă că ai nevoie de timp singur.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.