Venus retrograd in Capricorn 2021. Relatiile sunt expuse, pot aparea probleme cu banii

Planeta Venus este asociata cu dragostea si romantismul in astrologie, dar stapaneste si asupra taramurilor banilor, frumusetii si valorilor noastre in general

30 dec. 2021, 18:29
Venus retrograd in Capricorn 2021. Relatiile sunt expuse, pot aparea probleme cu banii

Venus retrograd in Capricorn 2021. Anul este aproape de sfarsit, dar asta nu inseamna ca planetele nu au niste trucuri de ultim moment in maneca. Pe 19 decembrie, Venus retrograd a inceput, pentru prima data din primavara anului 2020, fortandu-ne sa intelegem relatiile noastre reale si sa reevaluam lucrurile pe care le pretuim timp de sase saptamani intregi. Acest retrograd, care dureaza pana pe 29 ianuarie, este oarecum ca un control cosmic pentru viata amoroasa si finantele tale – si a fi constient de modul in care Venus retrograd iti va afecta semnul zodiacal te poate ajuta sa te pregatesti.

Venus retrograd 2021, 3 zodii sunt PUTERNIC AFECTATE. Transformari masive in dragoste!
Planeta Venus este asociata cu dragostea si romantismul in astrologie, dar stapaneste si asupra taramurilor banilor, frumusetii si valorilor noastre in general – asa ca aceasta retrograda ne va determina sa facem cateva reevaluari si corectari ale cursului in toate aceste domenii. Problemele reprimate in relatii ar putea iesi la suprafata sau putem cauta inchiderea unei dureri de inima din trecut. Deoarece retrogradele pot provoca confuzie si incurcaturi, fii precaut in a te angaja intr-o noua poveste de dragoste, a-ti modifica drastic aspectul sau a face miscari majore de bani in aceasta perioada. De asemenea, ai grija de fostii tai, deoarece Venus retrograd este renumit pentru ca ii atrage inapoi pe iubitii din trecut in orizontul tau.

Planeta Venus este retrograda, in semnul fara compromisuri al Capricornului.
Capricornul este un semn de pamant pragmatic, asa ca aceasta energie este despre a ajunge la obiect si a o primi direct. Cu Venus aici pentru o sedere prelungita, ne vom gandi mult mai practic la relatiile noastre si ne vom concentra pe randamentul investitiilor noastre – cum ar fi modul in care putem aduce mai multa stabilitate, longevitate si valoare angajamentelor noastre. S-ar putea sa descoperim ca sapam si sub suprafata dorintelor noastre, deoarece Venus se va alinia cu planeta transformationala Pluto de trei ori in cursul acestui ciclu retrograd, expunand subsolul secret al relatiilor noastre si jocul dinamic al puterii.

Venus retrograd in Capricorn 2021. Karma readuce fantome din trecut pe ordinea de zi
Berbec (21 martie – 19 aprilie)
In timp ce dragostea este cu siguranta o tema mare pentru acest Berbec retrograd, experienta ta se va inclina probabil spre partea de bani a taramului lui Venus. Iti vei reevalua valorile atunci cand vine vorba de munca – si conversatiile anterioare despre salariul tau ar putea reveni, de asemenea, pentru a fi examinate, asa ca fii gata sa vorbesti despre valoarea ta.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Venus este planeta care te guverneaza, Taur, asa ca acest retrograd este un moment important pentru a reexamina partile vietii tale care ar trebui sa-ti aduca placere. Se mai simte dragostea ca o aventura sau relatiile tale au inceput sa para putin prea monotone? Un interes amoros de mult pierdut s-ar putea sa reapara si sa-ti atraga atentia, determinandu-te sa treci peste granitele tale obisnuite pentru a explora lumea vasta care se afla dincolo de rutina ta zilnica. Sunt atat de multi pesti in mare, asa ca nu te lasa prins intr-un colt mic al oceanului.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Sinele tau vaporos Gemeni este obisnuit sa faca mai multe sarcini si sa-si bage nasul in multe oale, dar acest retrograd este aici pentru a te invata puterea granitelor. Este timpul sa analizezi cine si ce primeste cea mai mare parte a energiei tale – si sa evaluezi daca acestea sunt sau nu relatiile, investitiile sau eforturile carora ai dori sa-ti dedici timpul si resursele valoroase. Pana la sfarsitul retrogradului, vei sti la ce vrei sa spui da si cu cine ai prefera sa tai legaturile.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri