Venus şi Marte fac trigon cu Uranus, creând o oportunitate norocoasă pentru expansiune

Special 29 ianaurie 2024: Ești una din zodiile care încep săptămâna cu dreptul, gratie trigonului dintre pasionalii Venus și Marte cu revoluționarul Uranus, proaspăt ieșit din retrograd

29 ian. 2024, 06:00
Venus şi Marte fac trigon cu Uranus, creând o oportunitate norocoasă pentru expansiune

Horoscop 29 ianuarie 2024. Începutul săptămânii aduce o serie de tranzite astrologice (trigon Venus-Marte-Uranus) care promit să revoluționeze diferite aspecte ale vieții tale, de la carieră până la finanțe și creativitate. Află cum aceste influențe cosmice îți vor modela drumul. Stelele au mesaje speciale pentru tine, mai ales dacă ești una dintre zodiile de mai jos. Haide să descoperim împreună cum acest val de energie astrală îți poate deschide noi orizonturi și aduce schimbări pozitive în viața ta!

Berbec
Marte face trigon cu Uranus în sectorul carierei și financiarilor tale

Săptămâna de la 29 ianuarie începe cu un aspect pozitiv, cu Marte în casa carierei tale, creând un trigon cu Uranus în sectorul financiar. Ai făcut o mulțime de muncă în ultimul timp pentru a te asigura că cariera ta onorează talentele tale și este și un loc unde poți continua să te dezvolți. Chiar dacă ai crescut, este important să reflectezi în mod constant asupra modului în care cariera ta poate fi într-o mai mare armonie cu ceea ce ai devenit.

EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Uranus în sectorul financiar va probabil stimula această parte a vieții tale, ca rezultat direct al muncii pe care ai depus-o în calea carierei tale. Fie că este vorba de un bonus, un nou grad salarial sau o promovare, ai depus efort pentru a le obține, așa că îți poți căuta nu doar succesul continuu, ci și să fii recunoscător pentru tot ce ai realizat deja.

Taur
Venus face trigon cu Uranus, creând o oportunitate norocoasă pentru expansiune

Poate că visezi la orizonturi îndepărtate în săptămâna de la 29 ianuarie, deoarece Venus în Capricorn evidențiază sectorul tău de noroc și expansiune, în timp ce Uranus în Taur te poate determina să ieși în sfârșit din zona ta de confort. Deși ai făcut o muncă uimitoare la învățare, este în siguranță să profiți de noi oportunități sau riscuri în crearea unei vieți pe care o iubești. Poate că te-ai mai reținut într-o anumită măsură, dar toate acestea sunt pe cale să se schimbe.

Previziuni RUNE 29 ianuarie – 4 februarie 2024. ISA, runa gheţii, aduce pericole, WUNJO nu oferă protecţie nimănui
Venus în Capricorn, alături de Marte acolo, te face incredibil de hotărât și concentrat asupra extinderii vieții tale. Fie că este vorba de întoarcerea la școală, de călătorii sau de o altă inițiativă care pare că te va ajuta să te întinzi în viața pe care vrei să o trăiești, s-ar putea să te surprinzi în această săptămână cu cât de ușor alegi noul în locul vechiului.

Scorpion
Marte face trigon cu Uranus în sectorul comunicării tale

Marte se află în prezent în Capricorn, evidențiind sectorul tău de comunicare, în timp ce Uranus este în Taur, aducând în lumină parteneriatele tale și nevoile tale de bază. În acest spațiu, vei avea conversații importante legate de noile limite pe care le-ai dezvoltat pentru tine însuți. În timp ce este întotdeauna benefic să ajuți pe alții, ai învățat și că nu te poți întinde prea mult pentru cei care nu ar face aceeași distanță pentru tine. Prin rezervarea energiei tale, poți investi în visurile tale.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro