Verdict pentru Simona Halep, gata cu aşteptarea! Ce se întâmplă cu fostul lider WTA

Simona Halep este suspendată provizoriu din luna octombrie a anului trecut , după ce a fost depistată pozitiv la roxadustat, la chiar primul meci jucat la US Open 2022. Deşi a fost audiată în iunie de Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra, fostul lider WTA încă aşteaptă o decizie în cazul sau de dopaj.

28 aug. 2023, 18:10
Verdict pentru Simona Halep, gata cu aşteptarea! Ce se întâmplă cu fostul lider WTA
Veste de ultimă oră primită de Simona Halep în scandalul de dopaj

Verdict pentru Simona Halep, gata cu aşteptarea! În acest moment, românca ocupă pe locul 1.140 în ierahia WTA și mai are doar 10 puncte, pe care le va pierde după US Open 2023, turneu programat în perioada 28 august – 10 septembrie. Din acest motiv, presa de specialitate pune presiune pe judecătorii de la Sport Resolutions, cerând un verdict cât mai repede!

Citeşte şi: Detaliul de milioane de dolari observat de fanii Simonei Halep: „Mă face să sper că nu au abandonat-o în această situaţie îngrozitoare”

„Gata cu așteptarea, românca merită să-și cunoască soarta”, au titrat jurnaliștii de la Tennis World USA, care consideră că așteptarea interminabilă a fostului lider WTA nu are nicio logică. „Situația a devenit din ce în ce mai ciudată și nicio sancțiune nu a fost formulată pentru sportiva de 31 de ani, care încă este suspendată și așteaptă vești. Dacă la sfârșitul întregii povești tânăra de 31 de ani ar fi declarată nevinovată, românca și-ar pierde inutil aproximativ un an din carieră. Gata cu așteptarea, timpul a trecut: Simona Halep merită să știe care va fi soarta ei! Este cu adevărat incredibil că niciuna dintre organizațiile relevante nu a luat o decizie finală cu privire la pedeapsa ei. Dacă a greșit (chiar și cu bună credință), trebuie să plătească, dar măcar trebuie să știe ce, cât și cum. În acest fel, îi iau demnitatea unei sportive care a scris pagini importante din tenisul recent și care a fost vedeta de necontestat a ultimilor 10 ani în circuitul WTA. Simona merită mai mult!”, se arată în articolul din Tennis World USA.

Citeşte şi: Simona Halep, relaţie cu un „macho” din circuitul ATP? Detaliile care au dat-o de gol

Între timp, Simona Halep îi asigură pe fani că e nevinovată. „Faptul că oamenii au fost alături de mine și m-au susținut atât de frumos mi-a dat putere. Am citit toate mesajele lor, am simțit căldura sufletească. Vreau să le mulțumesc și să îi asigur că sunt nevinovată, că nu am luat absolut nimic, nu am făcut nimic necinstit în tenis. Sper să vină ziua în care mă voi întoarce pe teren și voi juca tenisul pe care l-am jucat toată viața mea, cu mare drag și cu mare pasiune. Și să ne bucurăm împreună de alte rezultate, dacă voi mai fi capabilă!”, a declarat Simona Halep pentru Eurosport România.