Vergil Chiţac, atac dur la adresa lui Decebal Făgădău, primarul din Constanţa. "Continuă să vândă oraşul bucată cu bucată"

Publicat: Luni, 10 August 2020 14:39 // Actualizat: Luni, 10 August 2020 14:39 // Sursa: romaniatv.net

Senatorul Vergil Chițac, candidatul PNL la Primăria Constanța, îl acuză pe edilul constănţean Decebal Făgădău că "nu face altceva decât să continue să vândă orașul bucată cu bucată, îndeplinind astfel misiunea predecesorului și, totodată, idolului său". Liberalul mai acuză că s-au vândut ilegal trei terenuri, la ultima şedinţă a Consiliului Local.

"Fapte, nu vorbe! Toată lumea știe că actualul primar nu face altceva decât să continue să vândă orașul bucată cu bucată, îndeplinind astfel misiunea predecesorului și, totodată, idolului său. Într-o singură ședință a Consiliului Local, cea din 30 iunie, ni s-a atras atenția că s-au vândut ilicit trei terenuri. În ciuda suprafețelor ce par neînsemnate la prima vedere, vă rog să fiți atenți ce implicații au:

- 22 mp în Mamaia, beneficiar fiind un domn Cușu care deține un chioșc chiar în buza plajei. Argumentația ar fi că cei 22 mp ar fi singura cale de acces la chioșc. Ciudat cum, brusc, după 30 de ani, a apărut o astfel de problemă. În realitate, domnul Cușu se pregătește să ridice chiar pe plajă un hotel cu 4 etaje, iar cei 22 mp îi sunt necesari pentru a avea un etaj în plus!

- 79 mp pe strada Pescarilor 35A, către domnul Pufleanu. Precum în primul caz, și aici ar putea fi amenajată o zonă verde, dar domnul Pufleanu, care deține un teren amplasat (se pare) chiar pe faleză, nu ar fi putut construi pe el pentru că nu avea acces la calea publică și deschidere suficientă.

- 100 mp pe strada Traian (Piața Ovidiu), pentru numitul Memis Onur Celik, fiu de fost consilier județean, care ar fi putut cumpăra doar în anumite condiții, pe care sigur nu le îndeplinește.

În două dintre cazuri, terenurile sunt vândute direct, deci nici măcar în cadrul unei licitații! Vânzarea trebuie să se realizeze – CEL MULT - în interesul public, al comunității, nu ca să-și facă hoteluri sau blocuri prietenii primarului.

Noi luăm din nou atitudine în fața negocierilor dubioase ale Primăriei Constanța care jefuiesc orașul. Am inițiat demersurile de anulare. Aveți încredere!", a scris Vergil Chițac, pe pagina sa de Facebook.

ALEGERI LOCALE. Orban îl elimină pe Stelian Ion :"Vergil Chiţac, care are 30-35% în sondaje. Să aleg pe altcineva, care are 12-14%?"

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Constanţa Decebal Făgădău PNL vergil chitac
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
20 Sep
noapte 10 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H