Verifică starea glandei tiroide cu un test simplu pe care-l poţi face acasă

Ştiai că poţi face chiar la tine acasă un test simplu şi rapid pentru a testa sănătatea glandei tale tiroide? Ei bine, ai nevoie de un singur lucru.

RomaniaTV.net
19 nov. 2015, 11:46
Verifică starea glandei tiroide cu un test simplu pe care-l poţi face acasă

Dr. Broda Otto Barnes, medicul care gândea cu mult înaintea vremurilor sale, chiar şi în urmă cu mai bine de 50 de ani, a descoperit că temperatura corpului este un bun indicator al activităţii glandei tiroide, în special temperatura corpului imediat după ce te-ai trezit.

El a scris o carte despre activitatea glandei tiroide, cu o descriere a diferitelor probleme şi boli care pot apărea din cauza activităţii reduse a acestui organ important.

El a descoperit, de asemenea, un test simplu care poate fi făcut acasă şi care poate fi aplicat pentru a verifica starea glandei tale tiroide. Iată cum trebuie să faci acest test.

Citeşte şi  Alimente ideale pentru reglarea tiroidei

Testul doctorului Broda Otto Barnes

Înainte de a merge la culcare, ia un termometru şi agită-l bine. Asigură-te că temperatura din acest instrument este mai mică decât 35 de grade Celsius.

A doua zi dimineaţa, imediat ce te-ai trezit, pune termometrul sub axilă. Asigură-te că între termometru şi mâna ta nu a rămas bluza de pijama sau alte haină. Lasă termometrul acolo timp de 10 minute. În acest timp tu poţi să îţi acorzi o scurtă pauză, pentru a te odihni.

După 10 minute, citeşte rezultatele şi imediat scrie-le pe ceva. Rezultatul acesta este cunoscut sub numele de „temperatură bazală” sau „temperatura corpului dimineaţa”. Temperatura normală este cuprinsă între 36,5 şi 36,8 grade Celsius.

Citeşte şi  Obiceiuri care afectează glanda tiroidă

Temperatura corpului poate varia datorită bolilor infecţioase la femeile care au menstruaţie. Prin urmare se recomandă să faci acest test dacă eşti sănătoasă şi nu eşti la menstruaţie.

Descoperă rezultatele testului pe feminis.ro.