Verişoara Corneliei Catanga a răbufnit la înmormântarea artistei: „Îşi bat joc de noi. De ce n-a putut fi îngropată creştineşte? Domnul Iohannis, când o muri, cum s-o întâmpla cu el?”

Verişoara Corneliei Catanga este revoltată de faptul că artista nu a putut avea parte de o înmormântare creştinească. Aceasta a lansat o serie de acuzaţii la adresa autorităţilor, care nu permit celor decedaţi de COVID să aibă parte de o înmormântare normală.

27 mart. 2021, 20:59
Verişoara Corneliei Catanga a răbufnit la înmormântarea artistei: „Îşi bat joc de noi. De ce n-a putut fi îngropată creştineşte? Domnul Iohannis, când o muri, cum s-o întâmpla cu el?”

Verişoara Corneliei Catanga şi-a strigat durerea în ziua înmormântării artistei. Aceasta acuză autorităţile că îşi bat joc de persoanele decedate, care trebuie îngropate „ca animalele„.

Verişoara Corneliei Catanga lansează atacuri la adresa autorităţilor

A fost înmormântată ca un câine. Şi un câine îl îngropi frumos. Ruşine să le fie domnului Iohannis, lui Orban, lui Cîţu şi ministrului Sănătăţii. Îşi bat joc de noi. O să ajungem mai rău ca câinii, să ne ducem cu toţii în pământ. Trebuia să fie şi ea îmbrăcată în costumul ei naţional. Păi, o îmbrăcăm într-un sac? De unde ştiu eu că e ea?„, a răbufnit Dulca Bilciureasca, verişoara artistei.

Citeste si EXCLUSIV Diana Şoşoacă spulberă autorităţile care cer înmormântarea imediată a Corneliei Catanga. „Este bătaia de joc a lui Raed Arafat. Avem o putere dictatorială care încalcă toate drepturile”

Femeia menţionează că nu ştia că artista este bolnavă.

Nu ştiam nimci. Ştiam că e sănătoasă. Joi seară spre vineri am aflat că pe Cornelia a luat-o. A venit salvarea. I-a făcut testul„, spune femeia.

Cea mai mare durere a ei, ca şi a întregii familii, este aceea că artista nu a avut parte de o înmormântare după rânduială creştinească: „De ce a lăsat-o să fie îngropătă creştineşte? Domnul Iohannis când o muri cum s-o întâmpla cu el?”

Dulca Bilciureasca susţine că verişoara ei nu ar fi trebuit să se încreadă în ajutorul medicilor.

Îi era frică de spital, mai bine stătea acasă. Ea a ştiut că pleacă pe ultimul drum, mai bine murea acasă. Nu trebuia să ia salvarea să meargă la spital, nu mai avem încredere în nimic”, a spus verişoara Corneliei Catanga pentru impact.ro.

Primele declarații făcute de Aurel Pădureanu după moartea artistei

Aurel Pădureanu, soţul artistei, este de părere că regretata cântăreață nu era infectată cu noul tip de coronavirus, deși așa s-a spus.

Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la Covid, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

Solista de muzică lăutărească, în vârstă de 63 de ani, a murit vineri, la Spitalul Universitar din Capitală, unde a fost internată după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Un stop cardiorespirator i-a fost fatal.

Citeste si Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga. Pare că a presimţit tot ce va urma!