Verişoara fraţilor Cioabă a fost găsită. Daniel Cioabă: Va fi supusă unui examen, să vedem dacă mai e VIRGINĂ

Verişoara regilor romilor, Daniel şi Dorin Cioabă, a fost găsită, vineri, după patru zile în care familia nu a ştiut nimic despre ea, informează România TV.

14 feb. 2014, 12:51
Verişoara fraţilor Cioabă a fost găsită. Daniel Cioabă: Va fi supusă unui examen, să vedem dacă mai e VIRGINĂ

Manuela Cioabă, verişoara fraţilor Dorin şi Daniel Cioabă a apărut, vineri, după patru zile de când fusese dispărută. Tânăra s-a prezentat la Parchetul din Sibiu şi le-a spus autorităţilor că nu a fost răpită.

„Suntem fericiţi că este în viaţă, iar acum aşteptăm ca poliţia să-şi facă treaba, pentru că ea este minoră. Ne bucurăm să o vedem”, a declarat Daniel Cioabă, la România TV.

O verișoară primară a regelui romilor Daniel Cioabă a fost dată dispărută de către familie, după ce aceasta a plecat de acasă luni dimineață și nu a revenit lângă familie. Ulterior, fata a trimis un mesaj surorii sale mai mari, în care o anunţa că a fugit cu cel mai bogat ţigan din România, iar acum rudele vor ca bărbatul să răspundă.

„E minoră, ea va fi pusă unui examen, să vedem dacă mai e virgină, dacă a întreţinut raporturi sexuale cu el. Vrem ca poliţia să facă dreptate în acest caz”, a mai spus Daniel Cioabă.

Manuela Cioabă a dispărut de acasă în urmă cu patru zile. Pe lângă căutările poliţiştilor, familia Cioabă s-a mobilizat şi a început să o caute pe tânăra dispărută, asta în condițiile în care tot neamul crede că fata a fost răpită, potrivit România TV.

Citeşte şi Luminiţa Cioabă, prima prinţesă EMANCIPATĂ a ţiganilor. A avut o IUBIRE secretă cu Adrian PINTEA VIDEO

Fata i-a trimis un mesaj surorii mai mari în care a anunțat-o că a fugit din ţară cu cel mai bogat țigan din România. Rudele cred însă că tânăra a fost scoasă ilegal din țară. Când a dispărut, verișoara lui Cioabă avea la ea doar certificatul de naştere. Nu avea buletin pentru că în ziua dispariţiei ar fi trebuit să se întâlnească cu sora ei pentru a-l ridica de la primărie. Poliţia a dat-o în urmărire naţională şi internaţională.

Citeşte şi RĂPIRE la casa regală a lui Daniel Cioabă. Află cine a dispărut

Familia Cioabă a început imediat căutările. Oamenii au aflat de pe Facebook că fata ar fi într-o relaţie cu un bărbat din Braşov care ar avea probleme cu legea. Daniel Cioabă spune că a aflat despre Ahmed Seducătorul că ar fi infractor în Norvegia şi se teme ca verișoara lui ar fi putut fi scoasă din țară cu forţa. Ultima dată când a vorbit cu sora ei, fata de 15 ani i-a spus că este la cumpărături cu o prietenă.