Veronica Măgureanu, dezvăluiri despre accidentul în care a ucis un cioban: „Mi-au sărit oile pe maşină”

Veronica Măgureanu, soţia interpretului de muzică populară Constantin Măgureanu, a produs, în urmă cu aproximativ două luni, un accident de maşină în urma căruia un cioban de 26 de ani şi-a pierdut viaţa. Femeia a declarat că nu ştie cum exact a murit bărbatul întrucât ea a văzut că a intrat în câteva oi, scrie spynews.ro.    

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 16:40

Veronica Măgureanu, şi ea cântăreaţă de muzică populară, se afla în mașină alături de fiul ei cel mic când s-a produs accidentul. La un moment dat, în timp ce se deplasa pe un drum național de pe raza orașului Turnu Măgurele, o turmă de oi i-a ieșit în față, femeia nemaiavând timp de reacţie.

În acest accident, a murit şi un cioban de 26 de ani, însă nu s-a aflat nici până acum în ce circumstanţe s-a produs decesul acestuia. Veronica Măgureanu susține că ea nu l-a călcat pe bărbat, ci doar ar fi lovit câteva oi care i-au sărit din senin pe mașină.

Am de 20 ani permis, n-am zgâriat niciodată maşina, sunt foarte precaută mai ales când sunt cu copiii în maşină. S-a întâmplat pe un drum naţional, mi-au sărit din partea dreapta nişte oi pe maşină. Oile au sărit pur şi simplu pe maşină, n-am frânat, nu am avut nici reacţia de a frâna. Cum să frânezi când într-o fracţiune de secundă îţi sar nişte oi pe capotă şi pe parbriz”, a dezvăluit Veronica Măgureanu, în cadrul unei emisiuni tv.

Citeşte şi Imagini şocante! Brigitte Pastramă, bătută de soţul ei în parcarea unui supermarket VIDEO

Soția interpretului Constantin Măgureanu spune că pe cioban nu l-a văzut în momentul impactului, aflând de el abia după venirea echipajelor de Salvare.

Norocul meu a fost că am avut 70-80 km/h viteză. Am auzit totul pe maşină, nimic călcat cu roţile. Şi Îi mulţumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat aşa să nu am ceva pe conştiinţă că aş fi călcat pe ceva. În acele oi mai exista şi un cioban, Dumnezeu să-l odihnească, că nu mai este printre noi, dar acel cioban s-a atins de maşina mea, a fost în şanţ şi probabil au ricoşat oile. A avut o singură lovitură la cap. Eu nici n-am ştiut de acel cioban în acel moment, asistentele de pe salvare mi-au spus”, a precizat Veronica.

Artista spune că o lună a fost în şoc şi a avut nevoie de terapie.

Acum două luni s-a abătut un necaz asupra mea, dar Dumnezeu a vrut să mă zguduie şi să-mi spună: hei, trezeşte-te la realitate, draga mea! Dumnezeu mi-a arătat în acea secundă că m-a iubit în momentul oportun, în momentul crucial din viaţa mea, mie şi fiului meu. Eu, astăzi, puteam să nu mai fiu aici. O lună de zile am fost în şoc, eu şi copilul meu cel mic. Timp de trei săptămâni am făcut terapie psihologică”, a completat Veronica Măgureanu.