Veste bună de la ministrul Muncii: ANOFM şi Agenţiile Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială au acces în Revisal. "Se poate!"

Publicat: Miercuri, 22 Ianuarie 2020 22:04 // Actualizat: Miercuri, 22 Ianuarie 2020 22:04 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunţă că ANOFM şi Agenţiile Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială au acces în Revisal, pentru a optimiza munca, informează news.ro. ”Se poate”, spune ministrul Muncii. Violeta Alexandru spune că este nevoie de efort, dar lucrurile se pot rezolva şi fără investiţii enorme în softuri.

”ANOFM  - acces direct în Revisal. Se poate! Revin cu noutăţi. Astăzi am văzut schimbare. Se ajunge aici cu mult efort dar se poate. Reţineţi că eu fac aceste schimbări fără ca Ministerul Muncii sau instituţiile din coordonare să fi fost beneficiare ale unor finanţări europene care să mă fi ajutat, adică să fi acoperit dezvoltări de soft-uri/compatibilizări ale platformelor de mai mulţi ani şi eu să le iau de-a gata. Totul ţine de implicare şi de asumare”, a postat pe Facebook, miercuri seară, Violeta Alexandru, ministrul Muncii.

Potrivit acesteia, Casa de Pensii rămâne o mare provocare.

”Îmi e dat mie să rezolv probleme, multe vechi, pe care să nu credeţi că nu le-a văzut nimeni. Doar că nu le-a păsat”, a mai scris ministrul Muncii.

Violeta Alexandru a anunţat şi că Agenţiile Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS), care efectuează plata beneficiilor sociale, au intrat în Revisal şi văd informaţia necesară pentru ca serviciile oferite să nu mai pună oamenii pe drumuri respectiv să fie livrate mai repede.

”Mămicile care erau puse pe drumuri după naşterea copilului pentru obţinerea alocaţiei sau a indemnizaţiei de creştere copil, cele care depuneau actele pentru revenirea la serviciu după perioada de creştere copil, ca să ofer doar un exemplu, să fie convinse că această echipă guvernamentală este determinată să schimbe lucrurile în bine. Toate serviciile oferite de AJPISuri, pentru care aveau nevoie de date cu privire la contractele de muncă încheiate/în vigoare, se vor derula mai uşor. Urmează simplificarea procedurilor”, explică Violeta Alexandru.

Aceasta a mai precizat că este conştientă că vor apărea probleme tehnice, dar susţine că ”înapoi lucrurile nu mai pot da”.

”Sunt conştientă că vor veni tot felul de detalii tehnice, peste sutele deja gestionate de la primul «Nu se poate» până acum. Le vom lua unul câte unul. Înapoi lucrurile nu mai pot da! Nu există «Nu se poate»! Se poate!”, a mai scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Citeşte şi: Clarificare de la Casa Naţională de Pensii: este nevoie de adeverinţe de vechime la pensionare

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Casa de Pensii Ministerul Muncii revisal Violeta Alexandru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8297
RON
30 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H