Veste bună. Patru medalii de argint pentru România la Campionatele Europene de haltere

Sportivul român Leonard Cobzariu, legitimat la CSA Steaua Bucureşti, a cucerit sâmbătă dimineaţa medalia de argint la Campionatele Europene de haltere pentru juniori şi tineret de la Limassol (Cipru), la stilul aruncat al categoriei 105 kg Under 23, cu o performanţă de 205 kg.

RomaniaTV.net
29 nov. 2014, 10:40
Veste bună. Patru medalii de argint pentru România la Campionatele Europene de haltere

La stilul smuls, Leonard Cobzariu s-a clasat pe locul 5, cu 166 kg, în timp ce la total reprezentantul ţării noastre a ocupat poziţia a 4-a, cu 371 kg. Medalia de aur a revenit letonului Arturs Plesnieks, cu 391 kg.

Bilanţul sportivilor români la Europenele din Cipru a ajuns, astfel, la nouă medalii: trei de aur, două de argint şi patru de bronz, în timp ce la juniori acesta este de 11 medalii, dintre care una de aur, opt de argint şi două de bronz.

Irina Lepşa, TREI MEDALII DE AUR la Europenele de haltere pentru TINERET

Sportiva română Andreea Aanei, legitimată la CS Olimpia Bucureşti, a obţinut sâmbătă trei medalii de argint la Campionatele Europene de haltere pentru juniori şi tineret de la Limassol (Cipru), în cadrul categoriei +75 kg Under 23.

Reprezentanta ţării noastre s-a clasat pe treapta a doua a podiumului la stilurile smuls (106 kg) şi aruncat (135 kg), precum şi la total (241 kg), după rusoaica Ekaterina Iutvolina, triplă medaliată cu aur.

Aanei a încheiat participarea sportivilor români la această competiţie, delegaţia condusă de preşedintele Federaţiei Române de Haltere, Nicu Vlad, urmând să revină luni în ţară.


loading...