Veste bună pentru femeile din întreaga lume! Au apărut injecțiile pentru slăbit, care pot reduce de la 15 până la 22% din greutatea corporală

Veste bună pentru femeile care vor să slăbească într-un timp foarte scurt! A apărut un medicament injectabil care este folosit pentru pierderea în greutate.

12 ian. 2023, 21:39
Veste bună pentru femeile din întreaga lume! Au apărut injecțiile pentru slăbit, care pot reduce de la 15 până la 22% din greutatea corporală

Femeile care vor să slăbească rapid pot încerca acum o nouă generație de medicamente de slăbit! Eficiența lor se dovedește a fi remarcabilă în tratarea persoanelor cu exces de greutate, iar medicii sunt extrem de încântați de această nouă generație de compuși, în special de semaglutidă și tirzepatidă.

Cum se numesc medicamentele destinate femeilor care vor să reducă grăsimea din corp

Cele mai recente studii arată că medicamentele, care se autoadministrează în injecții săptămânale, au ca rezultat o pierdere de 15 până la 22 la sută din greutatea corporală în medie – mult mai mult decât generațiile anterioare de pastile de slăbit și suficient pentru a reduce semnificativ riscurile cardiovasculare și de altă natură, conform washingtonpost.com

Citiți și: Mihaela Bilic, secrete pentru slăbit. Când trebuie să fie mâncat desertul și de ce mâncarea rece îngrașă mai puțin

Femeile supraponderale se confruntă cu numeroase probleme din cauza greutății în exces, de la boli grave până la incapacitatea de a rămâne însărcinate.  De asemenea, studiile recente arată că femeile obeze au un risc mai scăzut de a dezvolta cancer de sân înainte de instalarea menopauzei.

Semaglutida imită hormonul GLP-1, pentru peptida 1 asemănătoare glucagonului; tirzepatida include acest hormon și un altul. Medicamentele acționează asupra receptorilor cerebrali care cresc producția de insulină și suprimă pofta de mâncare. Acestea creează o senzație de sațietate chiar și atunci când pacienții mănâncă mult mai puțin decât de obicei, dar suficient pentru a rămâne sănătoși, conform jurnaliștilor celui mai mare ziar american.

Odată administrate în organism, medicamentele vor distruge celulele adipoase din corp și le va descompune, lăsând o siluetă suplă.

Este vorba despre Ozempic, care a fost produs de gigantul farmaceutic gigantul farmaceutic danez Novo Nordisk. Ozempic a fost aprobat în 2017 de către Food and Drug Administration (FDA) și este un medicament antidiabetic care se utilizează împreună cu un regim alimentar si exercițiu fizic pentru tratarea adulților cu diabet de tip 2.

Un alt medicament produs de compania farmaceutică este Wegovy, autorizat anul trecut pentru gestionarea greutății cronice împreună cu dieta și exercițiile fizice. Ambele produse conțin semaglutida, medicament care tratează diabetul și are efect de scădere în greutate.

Wegovy este o versiune cu doze mari de Ozempic și este destinat pacienților cu un indice de masă corporală de 30 și peste, sau cu un Indice de Masă Corporală (IMC) de 27 sau mai mult și cel puțin o afecțiune legată de greutate, a precizat FDA. medicamente care conțin semaglutide.

Citiți și: Cornelia Rednic arată spectaculos după ce a slăbit. Cum a reușit să scape de kilogramele în plus și cum se menține în fomă