Veste bună pentru Teo Trandafir. Ce a decis instanţa în dosarul de crimă organizată

Veste bună pentru Teo Trandafir. Cei patru indivizi care organizau campanii umanitare false în numele prezentatoarei și a altor vedete au admis, tacit, că sunt vinovați, după ce au decis să nu depună contestații în privința probelor administrate.

30 sept. 2022, 12:57
Veste bună pentru Teo Trandafir. Ce a decis instanţa în dosarul de crimă organizată
Veste bună pentru Teo Trandafir

Veste bună pentru Teo Trandafir. Procesul a început săptămâna trecută, după ce instanța a decis că probele administrate de DIICOT sunt solide. Cu toate că aveau dreptul să depună contestații, aceştia nu au făcut acest lucru.

Citeşte şi: Teo Trandafir pune cărţile pe masă: de ce a promovat, de fapt, manelele în emisiunile pe care le-a prezentat: „Maneaua era acolo latentă, n-am inventat-o eu”

Veste bună pentru Teo Trandafir

Constată legalitatea sesizării instanţei cu Rechizitoriul nr. 68D/P/2016 din data de 19.05.2022 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi JustiţieDIICOT-ST Suceava, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală în cauza privind pe inculpaţi (…) trimiși în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, fals informatic în formă continuată, înşelăciune în formă continuată. (…)

Dispune începerea judecăţii în dosarul nr. 2874/103/2022, privind pe inculpaţii sus-menţionaţi. Cheltuielile judiciare avansate de stat se vor stabili odată cu fondul cauzei, cheltuielile judiciare avansate de stat reprezentând onorariile avocaţilor desemnaţi din oficiu inculpaţilor, rămânând în sarcina statului. În temeiul art. 346 alin. 1 din Noul Cod de procedură penală, prezenta încheiere se comunică de îndată, procurorului, persoanelor vătămate, părţilor civile şi inculpaţilor. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile care curge de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 22.09.2022”, este decizia instanței, în dosarul în care Teo Trandafir este citată, ca parte vătămată.

Teo Trandafir, despre suferinţele din dragoste

Prezentatoarea a explicat că suferinţele din dragoste pot fi provocate, după ce unul dintre parteneri se îndrăgostește de altcineva, însă niciunul dintre parteneri nu este vinovat, deoarece sufletul nu poate fi dictat.

Să ai tu sănătate în oase câtă suferință am prestat eu.(n.r De ce noi femeile când ne îndrăgostim, practic, suntem încuiate rău de tot?) Poate dumneata. Eu sunt descuiată… Se poate întâmpla și altă treabă, se poate întâmpla ca unul dintre noi, oricare, să se îndrăgostească de altcineva, nu e vina nimănui. Nu e vorba de defectele celuilalt, pe care, de altfel, i le știai… Se poate întâmpla o neprevăzută. Normal că suferi după una ca asta…, a spus Teo Trandafir în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”.