Veste cumplită pentru Codrin Ștefănescu. Fostul șef din PSD este grav bolnav. Anamaria Prodan a făcut dezvăluirea

Codrin Ștefănescu se confruntă cu grave probleme de sănătate. Fostul secretar general PSD, actual președinte al Alianței pentru Patrie (APP), a efectuat deja mai multe investigații. Anamaria Prodan a făcut dezvăluirea. 

26 feb. 2023, 09:34
Veste cumplită pentru Codrin Ștefănescu. Fostul șef din PSD este grav bolnav. Anamaria Prodan a făcut dezvăluirea

Pentru Codrin Ștefănescu va urma o perioadă foarte dificilă, a anunțat Anamaria Prodan.

Politicianul nu ar avea cancer, așa cum s-a zvonit. Problemele cu care acesta se confruntă ar fi apărut din cauza acumulării de stres și a oboselii

„Se pare că e mult mai bine. Și-a făcut analize complete, inclusiv în Elveția, la o instituție medicală de prestigiu, și rezultatele pe care le-a primit sunt încurajatoare. Nu ar fi vorba despre niciun cancer! Analizele de până la această oră infirmă diagnosticul de cancer!

Se pare că starea prin care a trecut în ultima lună s-ar fi datorat unei stări extraordinare de stres. Personal, nu mă miră, știind prin câte a trecut în ultima parte a anului trecut, câtor provocări a trebuit să le facă față!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Playtech.ro.

 

Care este starea de sănătate a lui Codrin Ștefănescu

 

Liviu Pop, fost ministru al Educației, a venit și el cu precizări.

„Din păcate am aflat vestea cumplită că este foarte grav bolnav și că în perioada imediat următoare va parcurge durerosul traseu al unor investigații și tratamente medicale, existând posibilitatea chiar și a unei intervenții chirurgicale. Pentru domnul Codrin Ștefănescu va urma o perioadă în care medicii, Dumnezeu și voința sa vor decide finalitatea. Cert este că, așa cum este specific caracterului său de luptător, a vrut să clarifice și să lase totul pus la punct în ceea ce privește Alianța Pentru Patrie, funcționarea sa și activitatea familiei sale politice.

(…) Domnul Codrin Ștefănescu ne-a asigurat pe toți cei prezenți la Congresul Național Extraordinar al A.P.P. că va lupta pentru viața sa și va face tot ceea ce ține de el să izbândească”, este o parte din mesajul transmis de Liviu Pop, pe pagina oficială a organizației politice, potrivit Wowbiz.ro.