Veste dureroasă despre Rică Răducanu. Diagnostic teribil primit de la medici: „Nu sunt deloc bine, mă dor foarte tare!”

Rică Răducanu, în vârstă de 77 de ani, are probleme de sănătate, iar medicii i-au transmis că ar putea avea nevoie de o operaţie. Legenda din Giuleşti are probleme cu genunchii, iar în ultima perioadă a făcut mai multe vizite la spital,de unde nu a primit vești prea bune din partea medicilor.

30 mai 2023, 14:56
Veste dureroasă despre Rică Răducanu. Diagnostic teribil primit de la medici: „Nu sunt deloc bine, mă dor foarte tare!”
Veste dureroasă despre Rică Răducanu. Diagnostic teribil primit de la medici: "Nu sunt deloc bine!"

Veste dureroasă despre Rică Răducanu. Legenda din Giuleşti are probleme cu genunchii, iar în ultima perioadă a făcut mai multe vizite la spital,de unde nu a primit vești prea bune din partea medicilor. Deocamdată, face tratament cu injecții, dar ar putea ajunge cât de curând pe masa de operaţie.

Citeşlte şi: Rică Răducanu a ajuns să dea toată pensia pe medicamente. „Oriunde te duci, dai mai mulţi bani ca acum câteva luni”

„Nu sunt deloc bine, tocmai ce am fost în perioada asta la spital și medicii mi-au spus că nu sunt ok deloc cu sănătatea, mai exact cu picioarele, știți și voi că mă supără de ani de zile, iar acum problemele s-au acutizat și mai mult. Am probleme mari cu cartilajele, fac injecții în continuare pentru că mă dor foarte tare.  Medicii mi-au zis că vor să îmi pună o tijă în perioada următoare la ele, dar eu nu vreau să mă operez că, după o să urmeze o perioadă lungă de recuperarea, în care efectiv voi învăța să merg fix ca un copil. Nu vreau să ajung aici”, a declarat Rică Răducanu pentru Click!.

Citeşte şi: Rică Răducanu, dependent de păcănele: „E boală grea, toată lumea mă ceartă”

Deocamdată, Rică Răducanu va pleca la mare, unde va merge să se relaxeze. „Pe 1 iunie cred că o să plec la mare, dar să știi că nu mai este ce a fost. Nu mai pot juca un tenis cu piciorul, așa cum o făceam odată. Acum mă duc să stau la relaxare. Am zis că dacă tot ajung la mare o să merg la Neptun și la Mangalia pentru tratament acolo poate – poate am noroc și îmi mai dă drumul la durere”, a mai spus Rică Răducanu, care are o terasă de lux în stațiunea Neptun.