Veste EXCELENTĂ pentru GIGI BECALI. Negocierile dintre PSD şi PPDD vizează ELIBERAREA sa

Bombă în negocierile dintre PSD şi PPDD. Potrivit România TV, Dan Diaconescu le cere parlamentarilor să scoată de la sertar Legea amnistiei. Principalul beneficiar al eliberării înainte de termen ar fi GIGI BECALI, pe care Diaconescu a promis în repetate rânduri că îl va elibera din arest.

11 iun. 2014, 06:52
Veste EXCELENTĂ pentru GIGI BECALI. Negocierile dintre PSD şi PPDD vizează ELIBERAREA sa

În focul negocierilor dintre PSD şi PPDD, partidul lui Dan Diaconescu pune gaz pe foc şi cere scoaterea de la sertar a Legii aministiei, care a stârnit foarte multe scandaluri la sfârşitul anului trecut, atunci când a fost pusă pe masa Comisiei Juridice din camera Deputaţilor.

Citeşte şi Dan Diaconescu a pus gând rău UDMR-ului: Poate reuşesc eu să scot maghiarii de la guvernare

Potrivit România TV, de Legea amnistiei poate profita Gigi Becali, deorece legea presupune ca acei condamnaţi care au primit pedepse până la 5-7 ani închisoare să poată fi eliberaţi mai devreme. Dan Diaconescu a promis în repetate rânduri că va face tot posibilul pentru eliberarea din închisoare a lui Gigi Becali, chiar înainte de alegerile europarlamentare de luna trecută liderul el declarând la miting electoral: „Dacă câştigăm pe 25 mai, Gigi Becali poate fi liber pe 26 mai„.

De asemenea, chiar Dan Diaconescu ar putea fi unul dintre beneficiarii acestei legi, având în vedere că şi el riscă o condamnare, într-unul din multele dosare pe care le are pe rol.

În momentul de faţă, negocierile dintre PSD şi PPDD sunt însă în impas.

Citeşte şi GIGI BECALI, copleşit de GRIJI. I-a transmis fiicei sale un mesaj EMOŢIONANT


loading...