Veste extraordinară anunţată de Andreea Mantea. „Ziua în care am descoperit o altfel de iubire” FOTO

Andreea Mantea a celebrat ziua de naştere a fiului ei, David, care a împlinit 8 anipe 27 mai 2023. Vedeta i-a pregătit o petrecere surpriză la care au participat familia și prietenii celui mic.

29 mai 2023, 09:57
Veste extraordinară anunţată de Andreea Mantea. „Ziua în care am descoperit o altfel de iubire” FOTO
Veste extraordinară anunţată de pentru Andreea Mantea. "Ziua în care am descoperit o altfel de iubire"

Veste extraordinară anunţată de pentru Andreea Mantea. Prezentatoarea de la Kanal D a împărtășit cu fanii săi acest moment emoționant. „27.05.2015 ❤️ Ziua în care am descoperit o altfel de iubire și un alt sens al vieții mele. Am făcut cunoștință cu acest suflețel care m-a ales pe mine să îi fiu mamă. De atunci am cunoscut și împlinirea. Și pare că nimic altceva nu mai contează. Am tot! 🤍”, a scris Andreea Mantea în dreptul fotografiilor cu băiețelul ei publicate pe Instagram.

Citeşte şi: Ce liceu a absolvit și la ce carieră visează fiica lui Ilie Dumitrescu. Mayra are 18 ani și arată demențial

Davbid este fiul Andreei Mantea din relaţia cu fostul luptător MMA Cristi Mitrea, de care vedeta s-a despărțit de dinainte de a naşte. Cei doi s-au cunoscut în 2014, când au format un cuplu în emisiunea „Burlăcița”. Vedet a declarat în trecut că luptătorul a fost violent şi că David nici măcar nu simte nevoia să își vadă tatăl. „Uite, îți dau asta dacă te duci și te vezi cu tatăl tău, îți dau asta dacă stai cu tatăl tău în după-amiaza asta, căci nu voia. Pur și simplu nu vrea. Nu vrea și nu vrea. E foarte greu. E destul de mare să decidă singur. Nu mă mai bag pentru că intru în alte discuții, ne certam foarte tare. Ultima dată ce-am certat foarte tare pentru că am intervenit eu. Și nu vreau”, a spus Andreea Mantea.

Citeşte şi: Carmen Harra, predicţii despre mariajul Ginei Pistol cu Smiley: „Semnele sunt clare!” VIDEO

„Nu există nu am vrut. Nu am avut discuția asta niciodată. Nu e ca si cum m-a întrebat cineva ce scriu aici. Noi aveam o comunicare întreruptă demult. Probabil pe certificat e linie la mine. Eu nu consider că statutul sau titulatura de mamă sau tată sau încrierea pe un certificat sau pe o hârtie te face mamă sau tată. Nu ești mamă sau tată pentru că scrie în ală, trebuie să oferi mult mai mult decât atât”, a reacţionat Cristi Mitrea la podcast-ul lui Cătălin Măruță.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea)